Client785954
Client785954
28 October 2023, 21:10

Комплект нагород з орденом Александра Невського. На одну людину чи збір?

Комплект нагород з орденом Александра Невського. На одну людину чи збір?
Topic closed

Вітаю,шановні форумчани! Звертаюся по допомогу. Колись давно до колеги потрапив такий комплект нагород: 
Орден Б.Ч П. 502 883.
Невського      31 504
В.В. ІІ ст.         137 760
Червоної зірки  110 503 ;  639974 ;  3 041 494
Медаль З.Б.З.    б/н
- / -  " За перемогу над Німеччиною"
- / - " За оборону Сталінграда"
Нагороди прийшли від однієї людини, але документів ніяких не було(та й, по правді, не багато хто тоді ними цікавився 😊). Тепер, здається, надумав продавати і з'явились питання... Це нагороди однієї людини? Чи,можливо, з однієї сім'ї? Чи просто випадковий збір? Як продавати, як комплект, чи окремо? Можливо хтось зможе допомогти, щось підказати? В принципі, колега готовий в якийсь спосіб оплатити роботу, якщо буде якийсь результат. В межах розумного, звичайно. Поки що у мене є фото тільки Невського,але, думаю, поки більше і не потрібно, це ж іще не продаж. Завчасно вдячний. З повагою. 

31.10.2023Adept
Вітаю.по  таким фото,справжність ордена не визначити.
Стосовно комплект,чи ні.. ця інформація раніше замовлялась у рашці,за гроші.зараз не знаю.
Answers: 0
02.11.2023Author
Доброго вечора! Шановний КОСТЯН82, дякую за відповідь. Ну що ж, як би тільки такі проблеми були з рашкою. Якось переживемо і це. Фото, звичайно, ніякі, робились на телефон в клубі, але,на мою думку,без питань. Та й провенанс хороший. Ще раз дуже дякую за відповідь. З повагою, Ярослав.
Answers: 0
Topic closed
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.