Привіт. Я виставив монетки на торги. У мене немає рейтингу так як перший раз продаю. Я вказав оплата на картку. Но вроді як в правилах зазначено що я повинен відправляти 100% ціни наложеним платежем. Якщо я відправлю а покупець просто не прийде на пошту за ними. Мені прийдеться платити за доставку в дві сторони. Підкажіть будь ласка як правильно відправляти, дякую.
Send a request on the topic
Як правильно відправити лот?
Як правильно відправити лот?
Report a comment
Your request has been sent
You have already sent a request
Delete message from ?
На період війни з нелюдями, правило про накладний платіж відмінено. Вимагайте передоплату 100% та відправляйте лот згідно домовленостей з покупцем.
Віоліті повертає ці кошти за доставку на ваш віртуальний рахунок. Головне, щоб були накладні на відправку і повернення.
Продавець несе відповідальність за доставку, аж до його отримання.
Якщо бачили, могли б скрін дати сюди, щоб довго не затягувати. Простіше, і бистріше.
Все прописано в Бонусній програмі Вхід
2.2. Бонуси нараховуються на Бонус-рахунок Користувача в таких випадках:
компенсація Продавцю за доставку неодержаного через необ'єктивні причини лота, відправленого Покупцеві накладеним платежем згідно з Правилами Violity. Компенсація нараховується Адміністрацією за результатами прийняття рішення щодо спору за таким не отриманим лотом в чаті.
П.С. Мені двічі (2 рази) повертали і комісію, і мої поштові витрати. Це про наложку.
Тобто,покупець з нульовим рейтингом,може вимагати у продавця з рейтингом 50+ накладений платіж???
А якщо в умовах лоту накладений не зазначений???
Цікаво....
Дякую!