23.04.2024
Доброго дня. Нічого складного. Рейтинг Продавця формується на основі урахування продаж, Покупця - покупок. Продавайте щось, або купуйте щось, дотримуючись правил купівель-продаж і буде Вам рейтинг.)
Answers: 0
Yarda2224
23.04.2024
І головне після продаж або покупок відгук не забували ставити.
29.10.2024
Вообще-то ничего похожего не происходит)
У меня 500отзывов положительных, а рейтинг 3.
29.10.2024Answer Mandra_Gora
Так все залежить від того, скільки грошей Ви приносите хазяям віоліті.
Якщо Ви продаєте дешеві речі, то Віоліті отримує невеликі гроші.  А якщо Ви продаєте дорогі речі, то Віоліті отримує більше грошей.
Гроші правлять світом!
Рейтинг залежить від вартості лотів, що продались у Вас - от і все.
26.05, 22:28Answer Mandra_Gora
Такая же история только 5 отзывов ) но рейтинг ноль. Спасибо хоть не минус )
Answers: 2
29.10.2024
До прикладу лот проданий за 200000 грн рейтинг піднявся лише +2 то виходить щоб заробити + 1 треба продати на 100 тисяч ?
29.10.2024Answer AntonioPij
)))))))
Підкажіть, а багато лотів продається за 200000 грн?
Формула нарахування рейтингу відома тільки адміністрації Віоліті. Приблизний принцип нарахування я я озвучив. Все інше - бла-бла-бла.
yama588
30.10.2024Answer AntonioPij
До прикладу лот проданий за 200000 грн рейтинг піднявся лише +2 то виходить щоб заробити + 1 треба продати на 100 тисяч ?
где то так выводил ихнюю формулу.
за 100000 получаешь от 1-1,5 рейтинга в зависимости от того в каком разделе продавал(И на какую суммутоесть скок комиссии)
но получишь больше репутации есть продашь 100 лотов по 1000, чем 1 за 100к.
30.10.2024Answer yama
Ще враховується кількість ставок!
yama588
30.10.2024Answer POst111
Ще враховується кількість ставок!
там ще декілька параметрів.
Answers: 1
30.10.2024Answer AntonioPij
Можливо змінилося... одиничка у рейтингу була варта 30 тис на продажі.
31.10.2024Answer Олег 71
Я продав один лот за 42 тис. та ще кілька дешевших лотів - рейтинг менше 1. Так що усе, що тут розповідають - не більше, ніж припущення. Здається що навіть сама адміністрація цього недолугого сайту не знає принципів нарахування рейтингу )))))))
Answers: 3
29.10.2024
А я не продаю)) я покупаю и иногда довольно дорого. За 70 000грн что-то мне ничего не прибавилось)
29.10.2024Answer Mandra_Gora
Я не покупаю))) я продаю. То ж я висловив свої враження.
До речі, я чув тут, у спільноті, що якщо у Вас купує одна і та ж людина, то рейтинг може і не підвищуватися. То, кажуть, щоб не було накрутки рейтингу.
Ну так кажуть. Може і брехня...
30.10.2024Answer Mandra_Gora
Щоб рейтинг підвищився після угоди, треба, щоб обов'язково і покупець, і продавець залишили відгук. Якщо хтось один не залишив - рейтинг не зміниться ні в кого.
01.11.2024Answer Mandra_Gora
вам могли не оставить отзыв
или у вы покупаете у одного и того же человека
29.10.2024
Те що я написав це з власного досвіду а покупець взагалі перший раз зробив покупку
29.10.2024
А навіщо Вам взагалі рейтинг?  
Ось згадую перший свій продаж тут.
Виставив якесь сміття за 2000 грн. Продалось за 7000.
Без рейтинга взагалі. Просто з'ясувалося, що ця комп'ютерна плата (я відверто написав, що роботоздатність невідома, але розумів, що це рідкісна річ) комусь конче потрібна (і не одній людині)  - то ж і торги були жорсткі.
І рейтинг той продаж підняв нормально.
Продавайте рідкісні речі - і буде Вам рейтинг. А якщо будете продавати те, що продають усі - то звідки рейтинг візьметься?
30.10.2024Answer for_sale
Согласна, мне рейтинг не особенно нужен, однако хочется понять, почему кто-то может "1" добавлять в рейтинг и добавляет, а кто-то на это прав не имеет и непонятно, где это можно разузнать. Какие-то тайные кнопки)
30.10.2024Answer Mandra_Gora
Всі мають право, і всі отримують, треба лише дотримуватися правил, тоді все працює - як я вище вам написав.
31.10.2024Answer Docadept
Обалдеть) В старой версии сайта я могла добавлять 1 в рейтинг пользователя, иногда об этом даже просили вновь прибывшие. И было понятно как это делать. А как сейчас 1 можно добавить? Сумма Продаж/покупок тут совершенно ни при чем.
31.10.2024Answer Mandra_Gora
Не знаю, як було в старій версії сайта, а в тій, що є зараз, рейтинг залежить саме від суми продаж чи покупок, але обов'язковою умовою є проставлення взаємних відгуків.
31.10.2024Answer Mandra_Gora
"Кто-то" - это администрация местная. И с ней лучше не связываться )))
Они придумали какой-то алгоритм. Все алгоритмы Виолити имеют целью повысить прибыль сайта. Пытаться понять их бессмысленно, потому что все эти алгоритмы бессмысленны.
30.10.2024
У меня рейтинг продавцы почти минус 10 (из-за одной сделки, вследствии како-то ощибки - вместо стартовой цены 44000 установилась 44 грн, т.е. без нулей. Я написал тысячу сообшений модераторам, но результата никакого. Естественно, за набежавшую сумму я продавать лот отказался. Сумма там была 20тыс. с хвостиком. Потом была продажа на 60тыс.грн (того же предмета), и мне ретинга добавилось почти ничего. Как они насчитывают - одному богу известно..
30.10.2024
Рейтинг заробляеться анонiмно чи може ананiзмом ,ти ананiзм  чог ховаешься ?
Як вже задолбали цi ананiзми
30.10.2024
Позвонил однажды на горячую линию сайта,связался с оператором(консультантом).Спросил почему медленно растёт рейтинг,хотя были активные сделки-ответ прост"  всё решает программа по ооочень сложному алгоритму"
30.10.2024Answer VNNN
Позвонил однажды на горячую линию сайта,связался с оператором(консультантом).Спросил почему медленно растёт рейтинг,хотя были активные сделки-ответ прост"  всё решает программа по ооочень сложному алгоритму"
Что вам даёт рейтинг ? Зачем он вам ?
30.10.2024Answer clabko
преодоление ограничений в случае выставления такового от контрагента(если я покупаю) и уверенность в продаже (когда продаю) .
30.10.2024
Сейчас если все не верифицированы  и  если человек с нулевым рейтингом попросит вас выслать ему лот наложкой  то вы обязаны выслать хоть рейтинг у вас будет сто тысяч 
Рейтинг сейчас ничего не даёт
30.10.2024Answer clabko
Имелось ввиду в предыдущем комменте Вам, что Продавец, например, может поставить ограничение по рейтингу, например, в торгах его лота будет принимать участие только тот, у кого рейтинг больше какого-то числа. Ставьте ограничение и никакой Покупатель с нулевым рейтингом не будет у Вас ничего просить или требовать.
30.10.2024Answer LOGOTYPE18
Имелось ввиду в предыдущем комменте Вам, что Продавец, например, может поставить ограничение по рейтингу, например, в торгах его лота будет принимать участие только тот, у кого рейтинг больше какого-то числа. Ставьте ограничение и никакой Покупатель с нулевым рейтингом не будет у Вас ничего просить или требовать.
Бывает так что человек с нулевым рейтингом порядочней чем с большим  и ещё если вы продаёте то не советую ставить ограничения вы теряете хороших покупателей
04.12.2024Answer clabko
А как набрать рейтинг новому пользователю продавцу? Что происходит на Віоліті? Тратишь время, изучаешь инструкции, в Спільноте узнаешь цену или інтерес своего товара, ставишь лот, а там...а рейтинг(?)🤔🧐.
Т.е.товар не интересует или не терять времени и искать способ продажи на других сайтах или ломбардах, скупках или обьявлениях? Так?
01.11.2024Answer LOGOTYPE18
А не подскажите как это ограничение поставить? Заранее спасибо)
31.10.2024Answer clabko
Сейчас если все не верифицированы  и  если человек с нулевым рейтингом попросит вас выслать ему лот наложкой  то вы обязаны выслать хоть рейтинг у вас будет сто тысяч  Рейтинг сейчас ничего не даёт
Не зовсім так, якщо в тебе рейтинг за +20 то ти можеш наложкою не відправляти
31.10.2024Answer katoha
Зараз нi
31.10.2024Answer katoha
У мене бiльше ,так я змушений був вислати людинi яка пару днiв на аукцiонi та з нульовим рейтингом , бо модератор сказав що я не верiфiкований
30.10.2024
Троляка запитав як заробити рейтінг, але ні хто не подумав що може він мав на увазі як швидко стати "поганим хлопцем". Чому ви всі вирішили що мова йде про дуже великий рейтінг с знаком +   ???
31.10.2024
Я вважаю рейтинг потрібен. Є гарний лот, наприклад, за 200к, але я не можу робити ставки, тому що в мене низький рейтинг, я б за цей лот бився, але мені не дадуть, або в мене є чудова річ, але я не зможу продати, тому що в мене низький рейтинг. Ніхто не буде робити ставки. Несправедливо, я вважаю, це моя думка. Можливо краще на час війни прибрати рейтинг як і верифікацію. Я, пройшов верифікацію, але в мене її зняли як і в кожного з нас.
Modified by author 31.10.2024
31.10.2024Answer Antikvar_ussr
"придбати рейтинг" - Чудова ідея!!!
Запропонуйте адміністрації. Як я розумію, Ви пропонуєте, щоб користувач міг заплатити гроші за отримання високого рейтингу.
У мене є ще безліч схожих ідей. Давайте адміністрація буде брати гроші у авторів за створення тем. Ну потроху, гривень по 10-20. А ще можна за відповіді у темі брати - ну там по 1-2 грн. І так далі.
Все ж веселіше буде.
31.10.2024Answer for_sale
"придбати рейтинг" - Чудова ідея!!! Запропонуйте адміністрації. Як я розумію, Ви пропонуєте, щоб користувач міг заплатити гроші за отримання високого рейтингу. У мене є ще безліч схожих ідей. Давайте адміністрація буде брати гроші у авторів за створення тем. Ну потроху, гривень по 10-20. А ще можна за відповіді у темі брати - ну там по 1-2 грн. І так далі. Все ж веселіше буде.
Перепрошую, помилка була. Не придбати а прибрати. відредагував.
Modified by author 31.10.2024
31.10.2024Answer Antikvar_ussr
Пропозиція адміністрації по монетизації створення тем та коментарів залишається в силі. Може це хоч якось сприятиме зменшенню кількості сміття в Спільноті.
01.11.2024Answer for_sale
Саме так. І неадеквати престануть турбувати але як без них?
01.11.2024
На фб продавайте 😁 
Нормальний аукцион ,нема альтернативы ? Як нема ,якийсь новый аукцион ,шафа, та десяток е ,вiолiтi кращий був завжди , зараз звiсно я не продавав би дорогие лот , тiльки через знайомих та з рук в руки ,бо вистав тай чекай  чекiстiв
01.11.2024Answer Antikvar_ussr
Вітаю. Попросите в комментариях продавца убрать ограничение по рейтингу , а потом пусть снова ставит , если захочет.
01.11.2024
Сейчас заметил тенденцию , если продать лот за 300 - 400 грн. , накидывают 1. Например - было 1.12 , станет 1.13. Как то так.
01.11.2024
Д.Д.
Рейтинг це найбільший ричаг ...це те саме що фірмовий знак моєї платформи..шкода що немає додаткових стимулів чи бонусних знаків за вислугу на віоліті.щоб не заходити на сторінку контрагента .а бачити зразу
01.11.2024
Може запровадит орден сутулого за всі заслуги.Щоб бачити ху із ху..
01.11.2024
Хочу сказати наступне. В мене на цьому сайті на 129 позитивних відгуків 1 негативний. А рейтинг - 2,97. Один негативний відгук за те що не захотів відправляти наложкою лот суперейтинговому користувачу з портретом генерала Юденіча на аватарці. Аватарку він, правда, змінив. Особистий досвід говорить про те, що чим рейтинговіший контрагент, тим він менше адекватний і менше хочеться мати з ним справу. Рейтинг на мозги тисне людям. А щодо роботи таємних алгоритмів електричного розуму все просто прийде до того, що на рейтинг перестануть зважати. Не на електронний рейтинг потрібно дивитися, а на кількість позитивних та негативних відгуків. Ось і все.)))
Modified by author 01.11.2024
01.11.2024Answer sssmmm10
Забув сказати. Як правило,  самі високі ретинги в тих, хто продає сміття з 1 гривні.)))
01.11.2024
Запитання до автора (невідомого) теми. Як стати анонімом?
01.11.2024Answer visok
На форумі - дуже просто, треба лише при створенні теми вибрати опцію:
02.11.2024
Вітаю! Колись в 2016 році я продав на віоліті свій перший лот за 14 000 грн, тоді в мене рейтинг став 1.4 ! Потім далі продав за 500грн, і в мене став 1.45! Тобто десь по 2020 рік так і рахували 10 000грн. дорівнював - одиниці(1) рейтингу! Потім адміни сайту добавили якийсь гірший алгоритм з пригаючими цифрами від різних категорій лотів!
02.11.2024Answer Magkanboy888
Ще є інший рейтинг( типу зелений палець верх) в самому форумі, він набивається вашими лайками за наші дописи !!!
18.12.2024Answer Magkanboy888
Ще є інший рейтинг( типу зелений палець верх) в самому форумі, він набивається вашими лайками за наші дописи !!!
Вiн набивався за угоди ,коли продавали на форумi коли не було ще аукцiона ,як Ви не знали
02.11.2024
Найкраще рейтинг заробляється розміщенням та продажем благодійних лотів.
02.11.2024
Для новачків ця незрозумвлість проблема - не ясно які алгоритми діють зараз . А ті хто отримав рейтинг колись - алгоритми могли змінитися з того часу . До того будь який продуманий алгоритм має рахувати ще і детальність описів, швидкість переписки , відповіді на питання по лотам в коментах,  час на сайті і тд
02.11.2024
Наприклад на олх це відгуки, кількість олх доставок, результативність покупок на олх доставці. На шафі це швидкість відповіді , знову ж таки відгуки, статус супер продавця. Певен віо аналізує таких потужних конкурентів ( олх це світова компанія, шафа поглинула ізі.юа)
21.11.2024
Усім доброго здоровьячка. Вопрос темы -- Як заробити рейтинг ? Ответ -- покупаете лот за 50 - 100 тысяч ( можно меньше или больше ) потом  его продаете и так далее.  : ) , : ).
18.12.2024Answer olegmylavko777
Усім доброго здоровьячка. Вопрос темы -- Як заробити рейтинг ? Ответ -- покупаете лот за 50 - 100 тысяч ( можно меньше или больше ) потом  его продаете и так далее.  : ) , : ).
Так i роблять в основному ,а потiм вихваляються цим рейтингом ,багато продавав та купував ранiше i прийшов висновку що краше мати дiло людиною у кого нульовий рейтинг нiж  з великим
Modified by author 18.12.2024
18.12.2024Answer clabko
Да тут все просто. У нулевиков есть две категории - адекватные , кто старается заработать рейтинг и поэтому поступают честно и кидаловы. А где рейтинг зашкаливает считают что им все можно и начинают выЕживатся ( меньшенство конечно ) , но в наше время , помоему , нулевикам их рейтинг по барабану.
18.12.2024Answer olegmylavko777
Да тут все просто. У нулевиков есть две категории - адекватные , кто старается заработать рейтинг и поэтому поступают честно и кидаловы. А где рейтинг зашкаливает считают что им все можно и начинают выЕживатся ( меньшенство конечно ) , но в наше время , помоему , нулевикам их рейтинг по барабану.
Removed by author
25.05, 09:50
Тепер щоб виправити мій рейтинг мені треба продати на 500 тисяч?
27.05, 11:00Answer 1Stal_Kee1
Десь на 350 ,а купити на 200
27.05, 21:16Answer 1Stal_Kee1
Ну а как ты хотел? Всех попрокидывать и чтоб ничего не было?
25.05, 12:08
Вітаю, додержуйтеся правил аукціону Віоліті, а саме головне не забувайте вітатися. 
З повагою
26.05, 13:08
Тут питали "як заробити рейтинг?" Та дуже легко!!!
Створюєте декілька акаунтів клонів + підтягуєте друзів і торгуйте сам - собі. Створили лот за 1грн, клон "купив" відправляти не треба, відгуки залишили обидва і так безліч разів.  Перевірено!!! Такого рейтингу на сайті вистачає.
😎😎😎
27.05, 11:06Answer TerraRist
Тут питали "як заробити рейтинг?" Та дуже легко!!! Створюєте декілька акаунтів клонів + підтягуєте друзів і торгуйте сам - собі. Створили лот за 1грн, клон "купив" відправляти не треба, відгуки залишили обидва і так безліч разів.  Перевірено!!! Такого рейтингу на сайті вистачає. 😎😎😎
Приблизна вартість вийде 0.01 20-25гривень з віртуального рахунку
26.05, 14:09
Ну рейтинг и что? Его что на хлеб мазать. Это не самое главное. Продал допустим товар нулевику, отправил наложкой и все. Да может не выкупить, ну потеряете сотню другую на пересылке. Но вот когда Вы товар продали а не знаете как за его получить деньги, потому что обложили со всех сторон, на карту переводи отслеживают, Новапай тоже самое. И это только начало. Так что тут рейтинг не поможет. Думайте о том как вообще торговать,открывать ФОП или завязывать с торговлей.
26.05, 22:10
Я заметил что чем больше у покупателя рейтинг, тем больше + к вашему, а если еще и сумма лота неплохая, рейтинг хорошо от сделки поднимается.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.