Доброго дня шановне панство. Розкажіть як заробити рейтинг
22 April 2024, 10:21
Як заробити рейтинг
Як заробити рейтинг
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
RepeatConnection check...
Internet connection is restored!
У меня 500отзывов положительных, а рейтинг 3.
Якщо Ви продаєте дешеві речі, то Віоліті отримує невеликі гроші. А якщо Ви продаєте дорогі речі, то Віоліті отримує більше грошей.
Гроші правлять світом!
Рейтинг залежить від вартості лотів, що продались у Вас - от і все.
Підкажіть, а багато лотів продається за 200000 грн?
Формула нарахування рейтингу відома тільки адміністрації Віоліті. Приблизний принцип нарахування я я озвучив. Все інше - бла-бла-бла.
за 100000 получаешь от 1-1,5 рейтинга в зависимости от того в каком разделе продавал(И на какую суммутоесть скок комиссии)
но получишь больше репутации есть продашь 100 лотов по 1000, чем 1 за 100к.
До речі, я чув тут, у спільноті, що якщо у Вас купує одна і та ж людина, то рейтинг може і не підвищуватися. То, кажуть, щоб не було накрутки рейтингу.
Ну так кажуть. Може і брехня...
или у вы покупаете у одного и того же человека
Ось згадую перший свій продаж тут.
Виставив якесь сміття за 2000 грн. Продалось за 7000.
Без рейтинга взагалі. Просто з'ясувалося, що ця комп'ютерна плата (я відверто написав, що роботоздатність невідома, але розумів, що це рідкісна річ) комусь конче потрібна (і не одній людині) - то ж і торги були жорсткі.
І рейтинг той продаж підняв нормально.
Продавайте рідкісні речі - і буде Вам рейтинг. А якщо будете продавати те, що продають усі - то звідки рейтинг візьметься?
Они придумали какой-то алгоритм. Все алгоритмы Виолити имеют целью повысить прибыль сайта. Пытаться понять их бессмысленно, потому что все эти алгоритмы бессмысленны.
Як вже задолбали цi ананiзми
Рейтинг сейчас ничего не даёт
Т.е.товар не интересует или не терять времени и искать способ продажи на других сайтах или ломбардах, скупках или обьявлениях? Так?
Запропонуйте адміністрації. Як я розумію, Ви пропонуєте, щоб користувач міг заплатити гроші за отримання високого рейтингу.
У мене є ще безліч схожих ідей. Давайте адміністрація буде брати гроші у авторів за створення тем. Ну потроху, гривень по 10-20. А ще можна за відповіді у темі брати - ну там по 1-2 грн. І так далі.
Все ж веселіше буде.
Нормальний аукцион ,нема альтернативы ? Як нема ,якийсь новый аукцион ,шафа, та десяток е ,вiолiтi кращий був завжди , зараз звiсно я не продавав би дорогие лот , тiльки через знайомих та з рук в руки ,бо вистав тай чекай чекiстiв
Рейтинг це найбільший ричаг ...це те саме що фірмовий знак моєї платформи..шкода що немає додаткових стимулів чи бонусних знаків за вислугу на віоліті.щоб не заходити на сторінку контрагента .а бачити зразу
З повагою
Створюєте декілька акаунтів клонів + підтягуєте друзів і торгуйте сам - собі. Створили лот за 1грн, клон "купив" відправляти не треба, відгуки залишили обидва і так безліч разів. Перевірено!!! Такого рейтингу на сайті вистачає.
😎😎😎