sagit15715
25.04.2024Adept
1, 9, 10 - Коммод
2, 5 - Марк Аврелій
3, 4, 8 - Траян
6 - Антонін Пій
7 - Септимій Север
Answers: 0
25.04.2024
,,Вітаю,підскажіт,дякую.,,
Це самий ввічливий ,,гонщик,, з тих, що намагалися за 1 сек. ,,узнать всё,,.
І йому таки вдалося: 
Залетів, привітався - ,,ВІТАЮ,,
Вивалив, все що мав, на одній фотографії (і не аби як - а з аверсами та реверсами). Навіть пронумерував (римські цифри правда знав до п'яти - та хіба може така дрібниця зупинити цілеспрямовану людину - до десяти ,,добив,, арабськими)😄. Ввічливо попросив - ,,ПІДСКАЖІТ,, . Я спочатку було подумав ,,помилка,, , потім зрозумів: ні то не помилка, то блін акцент 🤔. За якість фото автор не хвилювався, бо знав, що є шановний експерт ,,sagit,, ,який навіть з зав'язаними очима безпомилково ідентифікує монети в даному розділі. Тож автор завчасно й подякував - ,, ДЯКУЮ,, бо знав, що відповідь буде чітка як постріл в ,,десятку,,.
Так і трапилось - шановний ,,sagit,, роздєлав всіх імператорів ,,под орех,,.
   Сам не знаю чому, але ця тема підняла мені настрій -за що я дякую автору теми. Ну і звичайно респект шановному ,,sagit,, за його знання.
Modified by author 25.04.2024
Answers: 0
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.