16.04.2024
Доброго часу підскажіть приблизне місце знахідки, з повагою Ілля
17.04.2024AuthorAnswer Spatacus
Житомирська область Бердичівський район
Answers: 0
Answers: 1
17.04.2024
Добрий вечір. 
Монет без ваги не буває!!!!

Ні. На Вііоліті Вам навизначають;) Давно вже "зачистка" на нулі.
Держави хрестоносців. Тріполі. Мідний Pougeoise. Raymond III (1152-1187). Aв. + CIVITAS. Рев. + TRIPOLIS
17.04.2024
А:)))
Ав. Зубчаста вежа (замок)
Рев. Хрест апостола Андрія з кільцем в середині.
Ну і ще там усілякі деталі, що не розгледіти на Вашому екземплярі.
17.04.2024Answer vasjuha
О! Дякую вельми.
Це ще раз підтверджує мудрі слова вельмишановного Пана, що вивчати нумізматику по ascearchАМ - повна дурня. Вони б хоча б відкрили каталог, на який посилаються і почитали там опис, а не городили курганську греблю
18.04.2024Answer vasjuha
І таке, враховуючи Ваші невпинні запал і жагу, щоб не зносило із шляху істинного, дозвольте дати пораду стосовно алгоритмізації процесу шукань, допоки не сформуйте в собі власну базу щоіде і де зерно, а де сміття. Якщощоможетеначхати.
0. Гугля, якщо вмієте ставити питання.
1. Для старту юзаєте якусь зручну базу. Та хоча б ту ж ставшу популярною тут нумісту. Але зважайте, що там купа помилок, навіть банальних  описок (вже спостерігав кілька ляпів тут і на форумі з втратою купи грошей для продавців; ну і добре для колекціонерів :)))))
Answers: 2
18.04.2024
2  Аукціони або їх бази. Тільки дивіться, що то за аукціони, а по базі обирайте пік на кривій Гаусса.
3. Остаточний контроль - книжечки, посилання на них знайдуться по ходу.

Подарунок, якщощенемає, в бібліотечку
Malloy Seltman Coins of The Crusader States | PDF
18.04.2024Answer ANDRT
Тоді покажіть сторінку 170 цього каталогу, сюда.
 З пов.
18.04.2024Answer vasjuha
Я ж Вам дав посилання на каталог, там фотка одного з численних типів. Я й так витратив 15 хв., поки ту сторінку з одного гаджету на інший перекинув, бо там спільнота мені закрила доступ, я що Вам найнявся. Я так розумію, що описи легенд Ви й далі будете вивчати по незрозумілим аукціонним домам. Тільки з сувенірами будьте обережніше ;)
18.04.2024Answer ANDRT
Мені не потрібне Ваше посилання цього каталога, гляньте в нього  уважніше на 170-й сторінці, на монети Raymondа III під №13.
 Ще є каталог Меткалфа Д.М. ця монета під № 523.
 І, "сформуйте в собі власну базу щоіде і де зерно, а де сміття"
 З пов.
18.04.2024Answer Client720486
Еееееее, навіщовоновам?
Перечитаєте ще раз, потицькайте в посилання.

Але, якщо так хочеться, то нехай так і буде:)))

Витягнута брама, тонкі літери - це не про вашу ;)
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.