Tolya678
Tolya678
1 November 2023, 16:05

Доброго дня Шановні! Неможу знайти подібну в інтернеті ?!

Доброго дня Шановні! Неможу знайти подібну в інтернеті ?!

Допоможіть будь-ласка індифікувати знахідку,матеріал схоже на мідь , по сюжету та по віку ,дякую всім за увагу 

Answers: 0
01.11.2023AuthorAnswer Bboyed
Дуже дякую,я просто с таким сюжетом не бачив ,що на ньому зображено ?
Answers: 1
02.11.2023
Pedro Claver навертає на шлях істинний неофіта.
Якщо на колінах стоїть негр, то релігійна медаль 1896 року, якщо ні, то 1851 року, якщо Pedro Claver з літерою В (beatification), а найбільш ймовірно, що 1888 року, коли вже канонізований - San Pedro Claver.
На реверсі емблема Societas Iesu.
02.11.2023AuthorAnswer ANDRT
Дуже дякую ! Просто небачив такого сюжета,З повагою
02.11.2023Answer Tolya678
Не дуже поширений святий, досить пізно канонізували та ще й в Африку відправили :))))
02.11.2023
Можу помилитися в цьому хаосі, але, здається у Вас була "дивинка" з двома вушками з городу, бо я її загубив. Так то, елемент розарію (вирвиці). Сюжети у них стандартні по типу розарію, а на звороті була, якщо по пам'яті не помиляюсь,  цитата з Євангелію з вказівкою розділу ХІV. Цитату не пам'ятаю вже, тому від кого було Євангеліє не скажу.
02.11.2023AuthorAnswer ANDRT
Так була , я неміг визначити що це , потім жінка підсказала 🤣🤣🤣,вона в мене Полячка,зається трішки в таких речах ))
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.