Вітаю! На стволі повинні бути клейма. Це 100%. Для визначення періоду та виробника потрібно ще перевірити, чи має ствол внутрішню нарізку, чи він гладкоствольний?
Дякую-мені на кожному пятачку клеймо мерещиться,чистити боюсь\,в мене вже таке з мечем було\,але знизу щось вроді е,Воно шестигранне і грані ствола теж- я боюсь залізати в ствол-а якщо там заряд
Там може бути лише свинцева куля )) Хоча, навряд чи. Можете ще зміряти штангенциркулем внутрішній калібр. Це також важливо. І довжину ствола! На перший погляд, це російська фузея. Але почекаємо Ваших вимірів.
Без клейма визначити важко. По наданим параметрам можу сказати, що це, дійсно, мушкет. XVIII - XIX ст. Калібр малий - що визначає зброю, як мисливську з крем`яним замком та гладким стволом. Типів такої зброї було багато (навіть шестигранної). Тому, точний тип визначить лише той, хто розчистить клеймо ))
Доброго дня,я не знаю які допоміжні фото ще можна зробити,щоб зрушити з застою оцінку та ідентифікацію-клейм не бачу\можливо і е\,внутрі канал ствола бачу шестиграннік ,сфотографувати не можу,знаю,що сопутки по козаччині,Як мені підписати для продажі,який вік,чому шістіграннік,яка вартість і чому експерти не пишуть хоть щось,дякую всім хто допомагав в визначенні,з повагою
Доброго дня ,на днях поставлю на продажу,підпишу,,Мушкет,,таки, мабуть воно нарізне,просто нарізи великі і дивно 12-13 мм отвір,можливо е написи,але скоріш на спусковому механізму,знаю що сопутки по козакам,хто вже визначив що-той буде зацікавлений ,поставлю з 1 грн і ваша ціна,з повагою
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
На стволі повинні бути клейма. Це 100%. Для визначення періоду та виробника потрібно ще перевірити, чи має ствол внутрішню нарізку, чи він гладкоствольний?
В цьому місці мусить бути клеймо.
«VIOLITY»