12.05.2024
Под реставрацию восстановление
80% оригинала при восстановления получится - остальные 20 %  - приклад с накладками
...в правильных руках..
В лесу сохран в чистом грунте луче чем в поле залитом химикатами...
Влияющее на сохранность железяки...
Что и влияет на обьем работ при реставрации и восстановлении..
Сикико ? Ща не то время што бы можно было наванговать...порядок ноликов в цифре оценочной...
Успехов....вам
Answers: 0
12.05.2024Author
Дякую,по вашій темі-приціл та мушка на місці,в стволі все на місці-земля точно е,всі деталі відшурфував,помито без фанатизму,з повагою
12.05.2024
Вітаю!
На стволі повинні бути клейма. Це 100%. Для визначення періоду та виробника потрібно ще перевірити, чи має ствол внутрішню нарізку, чи він гладкоствольний?
12.05.2024
Не знаю где копаете...
Но на сегодня я для себя отметил ещё локации в хар обл которые зашмурдячили войной землю на ближайшие 50 лет для очистки земли после победы...
Это касается что находок ...что будущих копарей -  по этому хобби
....по цене лома - точно не отдавать (за миску похлёбки) - как тут делается  обычно..
Дякую..
12.05.2024Author
Дякую-мені на кожному пятачку клеймо мерещиться,чистити боюсь\,в мене вже таке з мечем було\,але знизу щось вроді е,Воно шестигранне і грані ствола теж- я боюсь залізати в ствол-а якщо там заряд
12.05.2024Answer Papincop
Там може бути лише свинцева куля )) Хоча, навряд чи. Можете ще зміряти штангенциркулем внутрішній калібр. Це також важливо. І довжину ствола! На перший погляд, це російська фузея. Але почекаємо Ваших вимірів.
Answers: 1
12.05.2024Author
Дя кую   ще раз- знайдено південь Вінницькоі області,з пов
12.05.2024
Ни не чіпайте
То работа для профі
По железу тим паче...
Клейма профи восстанавливать буде
...то ща наслухаетесь порад  кнопко диванных экспертов
12.05.2024Answer tonkiy
Даю "кнопко-диванну" пораду )) До речі, я не радив чистити (може дехто це не побачив, чи не вміє читати...)
 В цьому місці мусить бути клеймо.
Answers: 2
12.05.2024Author
На фото 99 см,з планкою 105 см ,нажаль штангельциркуля нема-лінейкою 12 мм отвір,земля починаеться через 3-5 см ,нарізи не зможу опреділити,з повагою
12.05.2024Author
Ні не бачу-там де в вас номер-у мене роздвоений приціл,з пов
12.05.2024Answer Papincop
Дуже густа іржа. Клеймо може бути приблизно там, але не з точністю до 1 мм )
12.05.2024
Без клейма визначити важко. По наданим параметрам можу сказати, що це, дійсно, мушкет. XVIII - XIX ст. Калібр малий - що визначає зброю, як мисливську з крем`яним замком та гладким стволом. Типів такої зброї було багато (навіть шестигранної). Тому, точний тип визначить лише той, хто розчистить клеймо ))
12.05.2024
Капитан - у вас добре получается...
Почти без ошибок индефикация...прошла успешно...девайса...
Не всем просто доступно  на сегодня- свет интернет и хороший комп одновременно...успехов Вам...все  пучком   добре...бухкае знову...
12.05.2024Author
Доброго вечора,помив трохи ствола-внутрі шестігранний ствол,різьби не бачу,діаметр 12мм,вага ствола 2кг 800 гр,довжина 99см,з пов
12.05.2024Author
Добавлю,вибачаюсь,грані внутрішні не паралельні ,тобто не совпадають з зовнішніми-литво якесь
12.05.2024Author
А чому шестігранний внутрішній ствол,як при цьому можна побачити різьбу,Я просив би експерта дати назву цьому і що вартуе ,з повагою до всіх
14.05.2024Author
Доброго дня,я не знаю які допоміжні фото ще можна зробити,щоб зрушити з застою оцінку та ідентифікацію-клейм не бачу\можливо і е\,внутрі канал ствола бачу шестиграннік ,сфотографувати не можу,знаю,що сопутки по козаччині,Як мені підписати для продажі,який вік,чому шістіграннік,яка вартість і чому експерти не пишуть хоть щось,дякую всім хто допомагав в визначенні,з повагою
14.05.2024
Дальше менджимент и маркетинг - продвижение оного предмета осуществляете сами...
Чем могли тем помогли...
Дальше ваша очередь 
Робить наступні кроки ...пошагово...
Успіхів...
Працюйте над цим...
Як розумієте...
З пов..
14.05.2024Author
Еще раз спасибо,да тяжеловато было пенсионеру тащить,, лом,, 4 км,,,,,,, а дальше будем чекати та сподіватись,,,,,
16.05.2024Author
Доброго дня ,на днях поставлю  на продажу,підпишу,,Мушкет,,таки, мабуть воно нарізне,просто нарізи великі і дивно 12-13 мм отвір,можливо е написи,але скоріш на спусковому механізму,знаю що сопутки по козакам,хто вже визначив що-той буде зацікавлений ,поставлю з 1 грн і ваша ціна,з повагою
28.05.2024Author
Дякую всім,закінчуються торги,з повагою
29.05.2024Author
Ну що купив ,приємний реставратор з села ,а не підставний копач все понімаю,-покупець задоволений,,з пов
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.