Anti556
Anti556
18 May 2024, 16:58

Купив підробку в користувача з рейтингом 540+

Купив підробку в користувача з рейтингом 540+

Вітаю учасники аукціону , виникла така ситуація . Орієнтовно 6міс. назад купив «срібний комплект»( Цепочка з браслетом ) часто купляв срібло для інвестиції , просто для себе та на подарунок . 
Через стільки часу звернулась до мене людина і показала , що з цепочки злізло посріблення . Надіслав звернення , щоб відкрили чат по купленому лотові , вказавши про ситуацію ,  реакції не отримав жодної . Для мене ситуація погана в двох випадках , тепер  ціна на такий комплект значно вища і також перед людиною некомфортно за дану ситуацію . 
Як на вашу думку потрібно вирішувати дану ситуацію ? Буду вдячний за відповіді . З повагою 
Фото продавця . ( Вага з браслетом )
Зараз браслет та Цепочка виглядають по іншому так як носили тільки цепочку .

19.05.2024
Доброго дня. А що Ви можете дієвого зробити після того, як забрали лот і пройшло "стільки часу" (до речі все ж таки - скільки?)? Треба щоб, по-перше, Продавець був дійсно щирою, чесною людиною і, по-друге - він має так само бути впевненим, або має бути повним ідеалістом, щоб до кінця довіряти Вам. Якщо збереглися контакти Продавця - адже від нього прийшла до Вас посилка з товаром, можна спробувати безпосередньо в особистому спілкуванні пояснити йому ситуацію, повідомити, що він продає не срібло, а посрібнені вироби і т.і. Якраз і побачите, до якої людської категорії відноситься Продавець.) До речі, я мав декілька випадків позитивних, коли Продавець без заперечень приймав назад. Бажаю удачі. З повагою.
P.S. Ну, якщо Продавець буде себе поводити хамськи, або просто ігнорувати - можна тут створити тему умовно "Нечесний Продавець Петро", де вказати його нік, ситуацію та відношення, щоб інші покупці мали на увазі. Якщо буде багато переглядів і коментів, то і Петро підтягнеться в тему.)
Modified by author 19.05.2024
19.05.2024AuthorAnswer LOGOTYPE18
А як можна було це перевірити на пошті ? Я ж не винен , що мене хочуть кинути . Стосовно лоту , неважливо скільки часу пройшло підробити неможливо ( даний лот ) і модератор ігнорує повідомлення . Можливо цей користувач і сам являється модером цього аукціону
Answers: 0
Answers: 1
20.05.2024Answer Safely
На першому фото на одній з застібок видно не чітко 925..
20.05.2024AuthorAnswer Safely
Авжеж , але лазерні . Та й в руках тримаю наче срібло , вага також нормальна , як для даного плетіння . Звернувся знову в тех підтримку , у відповідь отримав , що притензія не приймається так як пройшло більше 40 днів
22.05.2024Answer Anti556
Шановний автор теми! Досі не хрозуміло, Ви впевнилися, що купили не срібло? Чи це лише припущення?
Answers: 2
21.05.2024
А ви на 💯% впевнені, що предмети не срібні, а лише посріблені?
Бо дійсно, іноді срібні предмети, при певних умовах, покриваються дуже неприглядним нальотом. Лише чистка повертає такому сріблу призентабельний вигляд.
 Та й навіщо продавцю з рейтингом ,,+540,, так псувати собі репутацію - це взагалі не логічно, з точки зору здорового глузду.
04.06.2024AuthorAnswer КОТок
Так як це неможливо перевірити одразу , а після виявлення притензію вже ніхто не прийме . Тому нажаль так буває
21.05.2024
Доброй ночи. Серебро , серебру рознь , проба одинаковая , а качество разное. Отнесите в ломбард , пусть там еще проверят на подлинность. А рейтинг ....... были уже случаи  где человек с рейтингом 100 ++ , а продает подделку , ВОЗМОЖНО , сам того не зная. С УВ.
21.05.2024
Доброе утро! Судя по вашим фото у вашей цепи звенья не паяны, а как я понимаю на изделиях из благородных металлов такого не может быть. И это можно бы было заметить при получении посылки. И судя из фотографий посеребрение не стирается а просто сходит, то-есть очень тонкое.Сделайте не большой запил натфилем где-то в незаметном месте и в лупу всё увидите.
С ув.
21.05.2024
Здравствуйте! У меня был серебряный жгут с таким плетением и непропаянными звеньями. В плетении Византия очень сложно после  соединения всех звеньев в цепь их потом пропаять. Судя по фото, скорее всего Ваш жгут все-таки серебряный, и поверх родированный. Покрытие родием делают, чтобы серебро не темнело. Но эффект этот относительно краткосрочный. Родий со временем от носки облазит, и появляются пятна желтого цвета.
21.05.2024
Можно попробовать отбелить Ваш жгут в домашних условиях. В нерж посуду кладете на дно слой алюминиевой фольги, на фольгу кладете жгут, заливаете водой, нагреваете (можно не доводить до кипения) и всыпаете чайную ложку лимонной кислоты (продается где специи в супермаркете). Через 5-10 секунд можно щипцами достать Ваш жгут. Если желтизна уйдет, значит это настоящее серебро
21.05.2024Answer LOGOTYPE18
Секунд. Реакция в горячей воде идет очень быстро. Можно при этом щипцами/пинцетом как бы "помешивать" цепь.
Если сильно передержать, может появиться белесоватый "налет" на изделии. Что, впрочем, легко удаляется полировкой бафом
21.05.2024Answer Serezz
Спасибо. Знал о нагревании в воде с фольгой и содой и солью изделий из мельхиора для чистки; не знал о фольге с лимонной кислотой по серебру.
Пожалуйста. Ваш метод тоже работает, в т.ч. для серебра. Соду с солью тоже использовал. Лимонкой не стесняются отбеливать даже профессиональные ювелиры
21.05.2024
Потом я обычно прохожусь по изделию полировальным бафом № 3000, чтобы уж совсем блестело). Такие бафы продаются  где все для маникюра
21.05.2024
Простые цифры "925" ставят обычно, чтобы сэкономить на услугах пробирной палаты
21.05.2024
Та в мене вже давно виробився імунітет, що більше кидал саме з рейтингом. Та і як прочитати правила Віоліти - це не аукціон а ресурс; для ознайомлення і спілкування між людьми ...
21.05.2024Answer Skomvlad
Ага. В мене ще день залишився блокування з попередженням, бо культурно запитав "високорейтингового" в лоті чи впевнений він у країні виробнику товару, яку він вказав (бо це була неправдива інформація), на що отримав відповідь, що він не впевнений, але так думає. А потім я культурно і толерантно навів йому посилання на цей самий товар, який був тут же проданий кілька років тому і продавець тоді вказував іншу країну і наявність дефекту. У відповідь почалася істерика, не по суті проблеми, а хто я такий, чи я що веду статистику і все відслідковую і записую чи звідки я взнав, а він такий з високим рейтингом і він мене в бан і нажалівся в адмін, що я флуд розводжу в коментарях і мені дали попередження і на 9 днів блок там у коментарях.)) А йому нічого за невірну інформацію в описі.)) Ну, ладно, я його також в бан, та й забув.)
Modified by author 21.05.2024
23.05.2024Answer Skomvlad
"ресурс; для ознайомлення і спілкування між людьми" - было, лет 14 назад...
21.05.2024
Такие вопросы надо решать сразу, по получению посылки. Проверять и перепроверять когда взяли в руки. Если увидели через пол- года, то это уже Ваша вина, и не стоит пытаться найти виновного. Такое впечатление что носили цепочку, разонравилась и решили вернуть обратно. С ув.
21.05.2024
Похоже на нормальное окисления,925 пробы,попробуйте почистить,если носили или хранили с парфюмом
04.06.2024AuthorAnswer Client822384
Неможе бути такого відтінку) нажаль це не срібло . Скоріш за все фото не якісне , тому можливо комусь так здається . А так , то робив надпил , все провірено - не срібло
22.05.2024
Можливо цей гачок з пробою приціпили до посрібленого ланцюжка,щоб продати як срібло.Окислене срібло темніє або чорніє,а не жовтіє..
22.05.2024
Измерить бы точно объём (погружением в воду в пробирке или в мензурке) и найти плотность. Серебро отчётливо больше по плотности (10.5 г/см³), чем медь или сплавы железа (8..9 г/см³).
Modified by author 22.05.2024
22.05.2024
Хороше срібло з годом має жовтоватий відтінок. викопував не одноразово царське та римське срібло в виробах .
04.06.2024AuthorAnswer Client735571
Вітаю! Можете скинути хоч одне фото з таким явним «жовтим відтінком»
23.05.2024
Добавлю от себя информации, проверено в нескольких случаях, виолити абсолютно все равно, купите вы подделку или нет, абсолютно все равно на нарушение правил, иногда при общении с модератором возникает ощущение что на работу берут детей.
Серебро и т д лучше брать через ломбард, тоесть требуйте спектр анализ, его в ломбарде за 100 грн сделают и дадут сфотографировать
23.05.2024
Може  бути справжня церкви хоча нагальних питань дійсно підняли багатенько.
23.05.2024
Фото погані для оцінки, баланс білого дуже різний. Мокре зважування тут рекомендували - так, воно б показало, можливо, чи там латунь, чи срібло дійсно. У 925 проби десь 10,3-10,35 буде.
04.06.2024AuthorAnswer Docadept
Та ні , я ще не бачив щоб срібло такого кольору могло бути . Можливо якщо б виставляла людина яка не розбирається зовсім то так , надпил зробив , можу реакцію хромпіка скинути . Хоч метал навіть не білий . Нажаль сумно , що так буває . При тому ще й деякі коменти звинувачують мене в тому що мене обманули . Ну різні люди бувають
05.06.2024Answer Anti556
Я вам вірю, просто на фото різні кольори бачаться, бо баланс білого зміщено. Якщо робили надпил і метал не білий і хромпік не подіяв, то все ясно.
23.05.2024
Прочитал в названии: "Купив підробку в користувача з рейтингом 540+" - таким буряк(-10) практически не поменяет карму, разве что если кто-то захочет посмотреть отзывы... а через пол года и это пропадет! Поэтому рекомендую всегда скептически относиться к таким цифрам.
23.05.2024
Добрый вечер 
Вопрос к автору темы 
Вы за это время как создали тему 
Сделали хотя бы самый простой шаг 
Проверка в ломбарде или у ювелира
23.05.2024
Я мав такий віріб у сріблі і посрібленні..Можливо людина яка отримала подарунок поміняла.або їй поміняли,і хоче викликати у ВАС комплекс провини..
24.05.2024
Ви вибачте звичайно , я не спеціаліст у сріблі , але я спершу б переконався що це не срібло , а тільки потім щось писав би і відкривав тему . А так виходить що пів року або рік це було срібло і все окей , а тут одразу стало не срібло . Віднесіть у нормальний ломбард , або ювеліру і хочаб будете точно знати . Якщо це срібло , то до чого ви тоді турбуєте і модераторів і спільноту ???
wadik1631
24.05.2024Answer Dmitriy12
Removed by author
wadik1631
28.05.2024Answer olegmylavko777
Removed by author
24.05.2024
Всякое может быть, предмет кто-то мог и подменить. Был случай у знакомых, обнаружились фальшивые доллары низкого качества. да еще и с одинаковыми номерами. Покупались три года назад в банке. Явная подмена, подозревались все и вся, на уши все были поставлены. Анализ событий где эти доллары были, показал, что отдыхали в Египте, деньги хранили в гостинице в сейфе. Там то их и подменили...
29.05.2024
Добрий вечір шановна спільнота
Автор теми сам дуже  не порядний
29.05.2024
Відправляє лот вариістью 800 - грн з своєю упаковкою
Кіннцевий результат к оплаті за доставку 987 грн
Приходе на почту посилка 106 х 45 в стаячому боксі 
Продавец просив заберіть посилку потім порішаэмо 
Після того як забрав продавец даже через запрос модераторів відказався від своїх сліа
29.05.2024Answer Antikklab
Відправляє лот вариістью 800 - грн з своєю упаковкою Кіннцевий результат к оплаті за доставку 987 грн Приходе на почту посилка 106 х 45 в стаячому боксі  Продавец просив заберіть посилку потім порішаэмо  Після того як забрав продавец даже через запрос модераторів відказався від своїх сліа
Вас дивує вартість доставки? Так посилка велика . Логічна цена. Може лот великий вартістю 100 гривень бути, а доставка 300. Це ніяк не повʼязано зовсім....
 Посилання на лот побачити би.
03.06.2024Answer TFMsale
Вас дивує вартість доставки? Так посилка велика . Логічна цена. Може лот великий вартістю 100 гривень бути, а доставка 300. Це ніяк не повʼязано зовсім....  Посилання на лот побачити би.
Шановний 
Продавец написав щр пакування за його счет
03.06.2024AuthorAnswer Antikklab
Шановний , щось я бачу ви розійшлись … надайте посилання де ви у мене щось купляли , з вами угоди я ніколи немав . Можливо ви трохи перебрали і не закусили раз пишете ці обвинувачення без доказів та ще й в такій годині
03.06.2024Answer Antikklab
https://violity.com/ua/vi247752
Что по этой ссылке я должен увидеть? Спасибо за ответ.
03.06.2024
Создатель темы и не отвечает так как ломбард или ювелиры подтвердили СЕРЕДРО
03.06.2024
У создателя темы был ещё один ник там где он кинул людей и подгонял с этого ника лоты
Лоты с двух ников отправлялись от одной Фамилии
03.06.2024Answer Antikklab
У создателя темы был ещё один ник там где он кинул людей и подгонял с этого ника лоты Лоты с двух ников отправлялись от одной Фамилии
Можете пожалуйста пруфы какие нибудь предоставить? Ссылки на лоты? Как то по другому удивительно всё и немного несвязно. Спасибо заранее.
22.04, 00:18
Всім добра.За 100-120 гривень вам зроблять за 2 хвилини рентгенофлюресентний аналіз, пошукайте в своему місті.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.