ECO
ECO
18 May 2024, 21:18

Кулон або сережка

Кулон або сережка
Підкажіть будьласка по періоду виготовлення і як вияснити що за каміння. Це точно золото. Проби немає але перевіряли реагентами 583
Камінчик більше до зеленоватого відтінку.

18.05.2024
Треба вітатись!!!
Тут нема екстрасенсів,щоб визначати матеріал по світлинам!
Здайте тому-хто визначав реагентами!!!
18.05.2024AuthorAnswer minelaboff
Якщо поганий настрій то це ваші проблеми. Якщо немає чого відповісти по темі то просто проходьте повз!!!!
Answers: 0
Answers: 1
18.05.2024
Який поганий настрій???
Хтось,щось перевіряв,АЛЕ ТОЧНО ЗОЛОТО,камінчик не зрозумілий,але зелений.
Це як треба оцінити авто,схожена на ваз але не точно!!!
18.05.2024AuthorAnswer minelaboff
Я спробую ввічливо. Я не просив на око оцінити матеріал металу та каміння. Ще раз перечитайте вище описане.  Я попросив по можливості підказати по періоду виготовлення та яким чином дізнатись матеріал каміння. Я не просив на око то вияснити по фото. Як уточнюючий фактор я вказав що  матеріал при перевірці виявився золотом 583 проби а камінчик має зеленуватий відтінок.  А ви відповіли так ніби я прийшов пізно вечорі до вас до дому і вимагаю визначити по фото матеріал каміння.   От я і зробив висновок що у вас поганий настрій. Я все ж таки чекаю більш компетентну людину ніж ви  або вибачте....  більш адекватну.  Попрошу вас більше нічого тут не писати, вас як експерта я вже оцінив. Дякую.
Answers: 1
18.05.2024
На все добре,не планував Вас образити,хай Вам щастить!!!
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.