SafariMinelab
SafariMinelab
19 May 2024, 11:11

Підвіска кр сокіл

Підвіска кр сокіл

Доброго дня, так як продавець не має бажання створювати тему на обговорення, то хотів би розглянути питання що до автентичності даного предмету. 

19.05.2024
Фуфло обычное, гаражное, отлитое на сковороде.
И "патина" хорошо знакомая
Только что этот лот делает не в своем разделе?
19.05.2024AuthorAnswer Ops_Sniper
Привіт, так отож 
Мене більше дивує те що зараз все це сміття повипливало, і ніхто нічого не робить, але добре що є ми, які фуфло не пропустять 😂
Answers: 0
Answers: 1
19.05.2024Author
Схоже автор лоту образився, мінус мені поставив 😅
19.05.2024
Хлопці я нікому мінус не ставив , цю знахідку я знайшов в полі металошукачем .
19.05.2024AuthorAnswer Tixan850
Доброго дня, є фотографії з поля? 
Додайте будь ласка макро фото з двох сторін, і макро фото вушка з середини, бажано при денному світлі.
Можете сюди і добавити
19.05.2024
Та 90 на 10.,що ориг....Патина в нормі.....дивує що не "прорізна"....Але то таке....Не знаю чи є сенс порівнювати зі сто відсотковим оригіналом....Вони ж не штемпелями робились....Як що дійсно особиста знахідка,то ок....З пов.
19.05.2024
Хоча придивився.....є сумніви.з пов.
19.05.2024
Патина автентична, це не підробка. Нарядили в фуфло, а дарма. ТС, на майбутнє робіть інформативні світлини. З повагою.
19.05.2024AuthorAnswer Sonik07
Дуже аргументована думка, зразу видно що експерт
19.05.2024Answer SafariMinelab
Копаю років 15,повірте бачив багато патини у різних грунтах, можу помилятись у даному випадку.Потрібно більше якісні фото, але по цим схиляюсь до оригіналу
19.05.2024AuthorAnswer Sonik07
Копаю 19-й рік вже, збираю металопластику стільки ж, на рахунок даного предмету, я висловився нижче і там же аргументував свою думку, зверніть увагу, при обговоренні чогось потрібні аргументи)
Modified by author 19.05.2024
19.05.2024Author
Шановні колеги, по цим фото що добавили в обговорення в мене також сумнівів поменшало, патина подобається, вилущення на реверсі також, тільки осадок на душі залишило те що підвіски з ідентичним соколом вже світились на віоліті, та і репутація в їх була не в кращу сторону. Тільки бачу що мінусів накидали мені, питання за які такі заслуги ? За те що підняв обговорення за підвіску? Скільки разів відкривав обговорення і ще ніразу не помилився, всі хочуть купляти тільки автентичні предмети і ніхто для цього нічого не робить, сама система лот закрила бо порахувала як копія, ставте мінуси далі, тільки потім не дивуйтесь що придбаєте не автентичний предмет. І до власника підвіски, на наступний раз закидайте одразу чіткі фотографії щоб не виникало питань. Гарного вечора
20.05.2024
Шановні колеги ,хочу висловити свою думку ,автор тут не без підставно створив це обговорення ,тому що по таких фото як на аукціоні в багатьох можуть виникнути сумніви в автентичності предмету,і хто там мінуси кидає зайдіть на аук тай подивіться на ці шедеври фотозйомки ,і лот закритий справедливо ,може декому буде наука ,навчаться фотографувати ,бо я наприклад втомився кожен рас просити фото щоб не попасти на фуфло ,якого повно кругом
20.05.2024AuthorAnswer Client848650
Та і в загальному тема про предмети не за 100-200 грн, а тисячі, не хочеться за відсутністю нормальних фотографій купляти кота в мішку
Adem289
20.05.2024
Добрий день. Теж схиляюсь до думки, що з соколом все гаразд.
Мені цікавіше як автор теми і все шановне товариство не побачило підробку, і, сміливо сіяло тисячами тут:
«VIOLITY»
20.05.2024Answer Adem
Оригинальных подвесок такого образца, как на данной ссылке, нигде на наших торговых площадках не было.
Все фуфло.
Запихнули в "ризне давне".
Ну ничего, буду и втот раздел наведыватся)
22.05.2024Answer Adem
Добрий день. Теж схиляюсь до думки, що з соколом все гаразд. Мені цікавіше як автор теми і все шановне товариство не побачило підробку, і, сміливо сіяло тисячами тут: https://violity.com/ua/116578759-podveska-skandinavskogo-tipa-povtorno
Шановний Adem Якщо ви бачили ,що та підвіска фальшива ,чому мовчали,а тут експертом влаштувались?
Adem289
22.05.2024Answer Client848650
При першій продажі написав коментарій + додатково запит Модераторам, Продавець мене тупо заблокував.
22.05.2024Answer Adem
При першій продажі написав коментарій + додатково запит Модераторам, Продавець мене тупо заблокував.
При всій повазі до вас ,якби я був впевнений що продається фальшивка ,той клієнт торгував би на таких площадках ,як фейсбук,скільки писав модераторам завжди була відповідь і допомога
Adem289
22.05.2024Answer Client848650
При всій повазі до Вас, не розумію про що сперечаємось. Здивування було адресоване насамперед автору даної теми і іншим форумчанам, які приймали участь в торгах. Доречі, Модератори відповідь надали одразу - рекомендували виставити лот на обговорення. Так як лот не мій, і свою думку висловив в коментарях, не вважав за потрібне продовжувати розбиратись з чужими фантазіями.
22.05.2024Answer Adem
При всій повазі до Вас, не розумію про що сперечаємось. Здивування було адресоване насамперед автору даної теми і іншим форумчанам, які приймали участь в торгах. Доречі, Модератори відповідь надали одразу - рекомендували виставити лот на обговорення. Так як лот не мій, і свою думку висловив в коментарях, не вважав за потрібне продовжувати розбиратись з чужими фантазіями.
Ми не сперечаємось,а насамперед обговорюємо проблему фальшивок ,булоб добре об’єднатись і викорінити цей непотріб з аукціону ,а не чекати поки це зачепить особисто
24.05.2024Answer Client848650
Ну да, должно быть правило:

НАШЕЛ ПОДДЕЛКУ НА АУКЕ - СОЗДАЛ ТЕМУ НА ФОРУМЕ.

Гаражников чмырить надо
Answers: 3
Answers: 2
01.06.2024Answer UTAH76
Если продавать не на ауке, а сразу из рук в руки, 80 000 грн. Не меньше.
Состояние сильно крутое.
Тут еще когда доллар был 28 грн, то такие в плохом состоянии уходили за 30 000 грн. Там сокол был еле виден.

Кто торгуется - пусть идет на хрен.))
01.06.2024
Підтримую..це якийсь не простой баран..
Це золоте руно ..
...шедевр в состлянии...
Точка...
Продавать такое трудно...співчуваю...
Словом -  СКОЛЬКО -  
То к    цену сами себе снижаете...
Яку придумаете така и будет - если вы не посредник...
01.06.2024
Це моя знахідка не продаю а цікавила оцінка. Дуже дякую за допомогу!
01.06.2024
Раньше предел покупок на виоле не перешагивал 50 000 грн - 2 т уе за редкие вещи в основнои
Ща порог поднялся в гривне ...
Но все равно - видно шо пытаются купить а основном - 1 уе = 25 грн= 50 т грн и сегодня
Дальше напряг если 1 уе = 40- 42 грн ...
...в основном не продается....
Моржа - и на курсе и на товаре...играет роль...
...как на историю земель- дык она вооще не дооценена в артефактах- тем более очень редких..
Циыерки     циферки - навар- барыш  коммерция - моржа 
Гугл - теги ...
В коллекцию  и наверняка-  это очень редко (при наличии средств) у покупателя...
За бугром - каждой выкопаной цяцке убитой отчет в гугл кидают...
У нас -  это типа -  каждодневные находки
Основной тезис -  " рыцари лопат" еще накопают..
Послесловие...
Негде копать..40% процентов земель зашмурдячено как на 50 лет расчистки..
А на не зашмурдяченых -  локациях недоступны по понятным причинам вследствие войны...
Мирного неба...
13.02, 23:01
Доброго Шановний Safari Minеlab А чому Ви мені на ти  тикаєте Та чим Ви задоволені при зустрічі зі мною  Не розумію Ми що з Вами знайомі Або в одній темі? Не можу пригадати хто Ви серед моїх комрадів То нагадайте при нагоді Надобраніч
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.