Vorskla23
Vorskla23
27 May 2024, 21:34

Ріг?Кістки мамонта?

Ріг?Кістки мамонта?
Доброго вечора шановна спільнота!трапились такі знахідки при земляних роботах на приватній ділянці,недалеко від річки.прошу допомоги у визначені,та можливої вартості вразі продажу.заздалегіть всі вдячний 

Answers: 0
27.05.2024
Доброго часу.Хороші екземпляри.Приблизно такий набір я продав 5 років назад за 2300 гривень у Львівський музей.Крім кісток мамонта ще присутні декілька вимерлої корови, бачу по фото.Тож міркуйте як краще виставляти,чи гуртом,чи поодинці.Поодинці вірогідно швидше продадуться.Гуртом з 5т починайте.
27.05.2024
Ви ще гарненько там порийтеся.Я в свій час знайшов в такому місці кістяний молоток,який продав за чималеньку суму на Віоліті.Це говорить про те,що вірогідно ці кістки з якоїсь стоянки тодішньої людини.
27.05.2024
І ще.Роки два назад продавався чималий набір кісток одного мамонта.Просили 25т.Висів на сайті довго.Зараз немає.Можливо продався.
27.05.2024Author
Дякую вам за увагу до теми! якщо кістки різних тварин і виставляти в роздріб то потрібно ще якось зрозуміти як їх відрізнити,і якщо ріг лося,то він то виходить ,що він не з тієї епохи ,чи я помиляюсь?
27.05.2024
Всі кістки мамонта мають сіруватий відтінок.І де є якийсь ізлом то внутрішня структура пориста.Біліші з корови,чи коня.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.