GoldCoins7
GoldCoins7
30 May 2024, 17:43

Необычная монета с частичками серебра (предположительно), на определение цены.

Необычная монета с частичками серебра (предположительно), на определение цены.
Добрый день. Прошу экспертов подсказать сколько может стоить такая монета. Встречались кому нибудь с таким браком монеты?

30.05.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Будь ласка підкажіть, монета копана чи з альбому?
Доброго вечора. Колись давно була копана)
30.05.2024Answer GoldCoins7
Дякую ) Ну пан Begemot мене випередив з розкладом справи ) І підтвердив моє припущення щодо чистки та реставрації. Тому і видно тепер зовнішні ознаки у вигдяді інорідних частинок. Можливо, першочергово вони були під штучним патинуванням. І таким чином шпаклювалися каверни.
30.05.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Дякую ) Ну пан Begemot мене випередив з розкладом справи ) І підтвердив моє припущення щодо чистки та реставрації. Тому і видно тепер зовнішні ознаки у вигдяді інорідних частинок. Можливо, першочергово вони були під штучним патинуванням. І таким чином шпаклювалися каверни.
Крім легкої чистки нічого з монетою не робилось. Не фантазуйте . Була викопана з цими частинками. А правда про стереотипи копачів .
30.05.2024Answer GoldCoins7
Не фантазував ) Написав, що "можливо". Фантазія та припущення - це різні речі.
З повагою,
Answers: 1
30.05.2024
Брак - следы нарушения технологии на мондворе. Все остальное - коррозия, ручное вмешательство. В вашем случае это следы коррозии от того рядом с чем монета лежала. Сам по себе брак никакой ценности не добавляет  - это дело чисто на любителя.И тут опять таки все условно. Я например за всю жизнь ни разу не видел пяткак КМ двора с неоформленным гуртом . Это редкость но вовсе не значит что она будет стоить как Майбах.... А стереотипы копачей брак=дорого, перечекан=дорого можно реализовывать в кругу тех кто в это верит.

Уж простите за правду. По факту перед нами пятак в состоянии ВФ и не более того
Answers: 0
Answers: 0
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.