Answers: 0
Answers: 1
Anonymous
09.10.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Вітаю! А з вагою все "гут"?
Та наче, 3,44 грам
11.10.2024Answer sergey1964
Я недарма поставив питання ) З натяком. Оригінали в музеї Кремниці я добре пам`ятаю і без Інтернета. Та ще й фото поробив собі на пам`ять з музейних вітрин усіх золотих монет. Тому є з чим порівнювати.
11.10.2024Adept
Как говорят в рекламе - почувствуйте разницу
11.10.2024Adept
и для понимания стилистики данного типа монет ,  фото 1676
11.10.2024Adept
Данный предмет - сувенир и должен продаваться в разделе копий
Anonymous
13.10.2024AuthorAnswer sergey1964
Данный предмет - сувенир и должен продаваться в разделе копий
Доброго дня, попрошу Вас написати обґрунтовану відповідь чому Ви вважаєте що це є копія, оскільки представлені Вами екземпляри відрізняються між собою та між проданим дукатом приклад якого наводив laert. Дякую за увагу
13.10.2024Adept
Уважаемый продавец , если Вы не видите разницы в своем предмете и фото монет с хороших европейских  аукционов , обьяснять что либо бессмысленно . Посмотрите стиль исполнения и мелкие детали. Кстати , стоимость последнего дуката 1676 , которое я представил 5000 евро удар молотка + про2енты аукциона .
13.10.2024Adept
Я так понимаю , если Вы прячетесь под  " Аноним " а  монета выставлена продавцом с маленьким рейтингом( который анонимом быть не может )  Вы или просто подставляете продавца , которому дали монету , или  это Ваш второй ник . И то и другое -плохо
Anonymous
13.10.2024AuthorAnswer sergey1964
Я так понимаю , если Вы прячетесь под  " Аноним " а  монета выставлена продавцом с маленьким рейтингом( который анонимом быть не может )  Вы или просто подставляете продавца , которому дали монету , или  это Ваш второй ник . И то и другое -плохо
Шановний експерт, виставити на обговорення предмет можна з одного профілю хоч анонімно хоч ні. На обговорення виставлялось з того профілю що і на продаж. Що стосується визначення монети, то я звернувся до Вас як до знавця, я не експерт і мені цікава Ваша думка чому саме Ви вирішили що це копія, адже всі представлені екземпляри і екземпляри які можна знайти в вільному доступі відрізняються, що стосується деталей то предмет міг бути в обігу і мати сліди зношування. Дякую за увагу
13.10.2024Answer Anonymous
Будь ласка, не сперечайтесь. Я вам вкажу на один з серйозних "ляпів" в "штампі" цього предмета. В оригіналів, такого немає ЗОВСІМ. Зверніть увагу, що з корони спускається шлейф широких стрічок за спину орла. Знайдіть таке в оригінальних монетах... ?? Про більш дрібні деталі не писатиму, бо займе багато часу.
Anonymous
13.10.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Будь ласка, не сперечайтесь. Я вам вкажу на один з серйозних "ляпів" в "штампі" цього предмета. В оригіналів, такого немає ЗОВСІМ. Зверніть увагу, що з корони спускається шлейф широких стрічок за спину орла. Знайдіть таке в оригінальних монетах... ?? Про більш дрібні деталі не писатиму, бо займе багато часу.
Доброго дня, так це і хотілось почути що в ній не так, якусь конкретику. Як я писав що я не експерт…дякую за приділену увагу
13.10.2024Adept
В каком " обігу " ???  Гляньте на шеи орлов , обрез рукава , корону .В монете ВСЕ не то. Я же написал , что это не подделка , не копия . Это сувенир. Не нужно больше писать . Все уже  сказано .
Yarda2281
13.10.2024
Ваша монета фальшива сучасного виготовлення. Гравера з рівнем роботи як у цій монеті в той час не взяли б ні на один монетний двір, зображення на монеті схематичні (особливо смішно відтворено голови орла, місце губ імператора, подоба меча, розпливчасті криві букви і т.д)
Anonymous
13.10.2024AuthorAnswer Yarda
Ваша монета фальшива сучасного виготовлення. Гравера з рівнем роботи як у цій монеті в той час не взяли б ні на один монетний двір, зображення на монеті схематичні (особливо смішно відтворено голови орла, місце губ імператора, подоба меча, розпливчасті криві букви і т.д)
Дуже дякую Вам за змістовну відповідь
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.