Answers: 0
31.05.2024Answer Client514590
Вітаю!Що саме Вас в ній не влаштовує?Різблення на гарді чи травлення на лезі?Напишіть чому вважаєте що це не оригінал?
Answers: 1
31.05.2024Author
Коли я запропонував поставити ЦЕ на обговорення, мене заблокували. Посилиючись на мій рейтинг... В мене по перше з рейтингом все норм, (достатньо купівель та відгуків). А по друге вважаю це 100 відсотковою підробкою.Навіть фантазією. Бо підрока-це копія, а те плід чийогось бачення. Які є інші думки?
Не гарно, як що хтось розпочне колікціювання з купівлі ЦЬОГО...
Коли я запропонував поставити ЦЕ на обговорення, мене заблокували. Посилиючись на мій рейтинг... В мене по перше з рейтингом все норм, (достатньо купівель та відгуків). А по друге вважаю це 100 відсотковою підробкою.Навіть фантазією. Бо підрока-це копія, а те плід чийогось бачення. Які є інші думки? Не гарно, як що хтось розпочне колікціювання з купівлі ЦЬОГО...
Не убедил, аргументируй!
Ну те що Вас заблокували і історія з рейтингами - це одне, Я питав що саме в шаблі у Вас викликає сумніви на рахунок її оригінальності?
На рахунок фантазії то Ви дуже помиляєтесь, навіть просто гугл Вам видасть досить багато зображень по запиту "Шабля французької королівської жандармерії", або ж - ''French Gendarmerie Royale sword''.
Answers: 2
04.06.2024Author
Я розчарований рівнем покупців та образованістю модераторів. Тількі повний профан в цієй підробці вбачає орігінал. Форма клінка, відсутність будь якіх клем, (а у французів вони повинні бути обов'язково)якість лиття гарди, напис на клінку!!! Поставте на форум Райберт, або на ще будь якій профільний,  і вам дадуть аргументованні відповіді в порівнянні. 
 Мої стівчуття неуку, який це придбав.І сором за модераторів, які це дозволили...
05.06.2024Answer Client514590
Ну і? виставили на райберті на обговорення? 
Яка саме форма клинка мала б бути, якого розміру напис, якої якості гарда? Ви ж не надали жодного аргумента на свою користь і вимагаєте від когось визнати це фуфлом просто тому що так Ви думаєте? Підозрюю що до того дня як цю саблю виставили на форум навіть Ви не знали про її існування як такої.
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.