Client838557
Client838557
1 June 2024, 14:05

Чи не підробка? 1 Рупія 1879 г Індія

Чи не підробка? 1 Рупія 1879 г Індія
ВІтаю, панове.
Прохання дати оцінку данного лота на аутентичність.
На мою думку це підробка.
Турбують такі аспекти несхожості з оринінальною монетою в штемпелі яка в мене є та з фото оригінальних монет з західних аукціонів :
1. У лота волоси всі однакової товщити, риски паралельні друг-другу. (в оригінальній різна ширина волос і вони по різному спускаються)
2. Замість коси, - тіж самі незрозумілі риски, яки переходять в якесь мєсіво на затилці.
3. Тут нос горбом, в оригінальній більш пряміший.
4. На короні середня прикраса з гострими краями, і оригіналі всю ду сглажені.
5. Немає точок по полосці від хреста корони, яка йде до нижнього хреста
6. Фурункул на шиї.
7. Малюнок плаття неспівпадає хоч з якимось з 3х типів. Плюс тіж паралельні якісь дугові лінії на платті за малюнком.
8. Рот відкриттбільше ніж в оригінальних монетах.
9. Вага на 0,15 меньша за норму
Подавав модераторам скаргу на підробку, но вони ігнорять.
Фото додаю. Ссилка на лот:

Answers: 0
02.06.2024Author
А як звернути увагу адміністрації, щоб зняли лот з продажу, чи перенесли в розділ копії?
Бо я ще 31.05 писав. Коментарі мої потерли, а на скарги не відповідають. Чи це вже норма продавати підробки як справжні монети....
Yarda2285
02.06.2024Answer geminiX
Під лотами вже давно перестав писати що це копія і все через політику Віоліті. Мало того що такі коментарі труть і попередження від модераторів можна отримати, так ще й продавці блокують. А в мене ще час від часу є бажання щось самому купити.
Answers: 1
wadik1631
02.06.2024Answer geminiX
Removed by author
Answers: 1
02.06.2024Author
Незнаю як кому, але мені не платять за те щоб я всі монети переглядав. Але я рахую, якщо побачив вже копію, то треба про це писати. Інакше через час на віоліті буде в кілька разів більше підробок продаватись(якщо люди не будуть писати про копії та підробки).
Я сам не раз купував підробки(і на віоліті і на нью) - це дуже неприємно...
Modified by author 02.06.2024
03.06.2024
- Ніс.
- Цятка на шиї
- На звороті мені здалось, що у місці удару є корозія, не характерна для срібла
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.