ixtiandr
ixtiandr
2 June 2024, 22:00

Пара 3 деньги

Пара 3 деньги

Доброго вечора. Монета непогана, патина ніби також.
Проблема, як позбутись скамянілості поверху. Хімією боюсь, патину зрихлить думаю. 
Кажуть в мило, також не вірю, що патину не розїсть.
Може хтось підкаже, як можна зняти скамянілий шар з монети.
Бо вже думаю трісочкою деревени потрошки зчищати. Ае не факт, що патину не пошкрябаю.
 Наперед вдячний, за поради

02.06.2024
Removed by author
Answers: 0
02.06.2024
Removed by author
03.06.2024
Removed by author
03.06.2024Author
Доброго дня. Дякую tonkiy за професійну пораду +
Знав, що приблизно будуть такі поради, та я не бачу сенсу  за одної монети здобувати ще одну професію), ще й з капіталовкладенням.)
Але може хтось почитає, і захоче переключитись на цей підробіток.
Я попростому, з підручних інструментів, зубила і молотка  (тупої голки і сірничини)) грався сьогодні з цією монетою. Тому і не писав, бо незнав, що  загалом вийде). Ніби може бути, як на мене))
.Правда ще руки чешуться скупати її в горячому воску і протерти. 
Патина думаю стане більш рівномірніша, і більш темнувата, симпатичніша.
Які будуть думки на таку дію? Бо теоритично ця монета рано чи пізно буде продаватись. Колекціонери часом не будуть плюватись,  на ціну таке купання не вплине?  Дякую.
03.06.2024
Removed by author
03.06.2024
Removed by author
03.06.2024
Removed by author
03.06.2024Author
Дякую всім за реверанси)). 
На реверсі більше цього білого нальоту. Кальцій це чи накип, не знаю як по розумному сказати)
Але він зрісся з патиною, не реально зірвати, розчинити. Треба мабуть райбером знімати шар, щоб добратись до рівномірної. Але скільки потім залишиться патини, питання. 
Натер монету воском, нагрів щоб ростікся, протер, тепер монета стала темно зеленого, глянцевого кольору. Менше білизна кидається в очі. Мені подобається. Мабуть на цім все. Дві фотки фінішні, якщо треба додам.
03.06.2024Author
На рахунок, знайти там ще щось, то це нереально, це разова,  чисто випадкова знахідка. 
Там вірогідніше спис знайти, а ніж подібні монети)).
17.06.2024AuthorAnswer ixtiandr
На рахунок, знайти там ще щось, то це нереально, це разова,  чисто випадкова знахідка.  Там вірогідніше спис знайти, а ніж подібні монети)).
Removed by author
Answers: 1
03.06.2024
Removed by author
17.06.2024Author
Доброго дня. Во шо я навангував)) Шкода кінчик хряпнутий, мій мабуть косяк.
17.06.2024
Removed by author
17.06.2024Author
Дякую. Та я не про реставрацію). Просто вище писав, що скоріше списа в цих місцях знайду, ніж ще одну монету. Так і вийшло))
07.07.2024Answer ixtiandr
Підробка відразу ясно кажуть ви купуете китайське і шось мутите синець під монету підкали це точно я в коментах читав!
Answers: 1
17.06.2024
Removed by author
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.