Прошу помочь с оценкой данной фарфоровой статуэтки.
Заранее благодарю за ваши комментарии
Заранее благодарю за ваши комментарии
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
RepeatConnection check...
Internet connection is restored!
Мальчик с кубиками или Первое слово
Предположу что экспертам в данной теме малоинтересно комментировать т.к. если уже и обсуждать то какую-то проблему или спорные моменты, ну а здесь очевидно обсуждать нечего.
Я вот например уверен в оригинальности предмета, но это сугубо моя субъективная уверенность. Экспертизы не проводил да и сам экспертом не являюсь, мне всего лишь известна история этого предмета.
А вообще аукцион покажет
Фігурка, на мою думку, орігінальна.
З повагою
Шановна olirka, ваша думка по автентичності виробів з порцеляни часів СРСР завжди цікава як і ваша тема про підробки.
Всі з нетерпінням чекають вашу думку про цю фігуру.
Дане повідомлення прошу розглядати як запрошення до обговорення !
А також в спробі компенсувати відсутність гідного провенансу
Розкажу потішну історію про одного хлопчину, історія безпосередньо пов’язана з предметом обговорення
Думаю дехто з Вас впізнає за описом це місце – це прям таки культова локація де десятиріччями збирається небайдужа до колекціонування та антикваріату спільнота.
Історія відбулася в 90-х роках. Уявімо картину – малий пацан приходить на базар, підходить до дядька в якого на імпровізованому прилавку розставлені різні порцелянові фігурки – дістає предмет нашого обговорення та не передаючи фігурку в руки дядькові цікавиться про ціну. Далі мовою оригіналу, звучить приблизно така пропозиція:
«Пацан за эту вещь я тебе дам бакс хрустящий»
А шо ж пацан? А пацан напередодні виміняв в однокласника прикольну пятьорочку з портретом Лінкольна віддавши в замін декілька царських банкнот, так шо він і сам міг розказати дядькові про бакс хрустящий. Між ними відбувся швидкий торг в результаті якого була озвучена пропозиція в 20 $. Подальший діалог був недоречний - ціль була досягнута, сказавши щось накштал допобачення-телебачення пацан швиденько розвернувся та пішов. Оцінка відбулася, висновок було зроблено – це точно не рядова штуковина і можливо колись я отримаю за неї справжню ціну подумав він…
Оголошення OLX.ua: сервіс оголошень України — купівля/продаж бу та нових товарів, різноманітні послуги на сайті OLX.ua
Оголошення OLX.ua: сервіс оголошень України — купівля/продаж бу та нових товарів, різноманітні послуги на сайті OLX.ua
так сильно совпадает с донышком и клеймом настоящей. Якобы.
Клеймо стоит на скосе дна и смазано, если ни разу в руках не держали, то перестаньте писать чушь. Роспись ГФЗ, она да, уродлива по сравнению с "Киевской", но это в целом правильная фигурка и с клеймом все ОК!!!
С ув.
Зачем данную тему захламлять не пойми чем?
Там целая серия была мальчиков.
С ув!