Зі слів продавця в якого купувався даний комплект-це все на одну людину. Документів не має. Ще від даного комплекту є орден ВВВ 1 ступеня,но не в мене,але контакти людини є. В орденах зменшені гвинти(мабудь кололо в тіло).
Для "вас"-у меня будет предложения научится изъяснятся более-менее внятно-хотя бы на одном языке...А не "ляпать"-то на одном-то на другом...Грамотей! С..а!
Для "вас"-у меня будет предложения научится изъяснятся более-менее внятно-хотя бы на одном языке...А не "ляпать"-то на одном-то на другом...Грамотей! С..а!
Слово" Вам" пишется с большой буквы. Грамотей! С..а!
Шкода що нема в "осіб наближених до імператора" функції "не подобається", - виникає враження, що в певних "осіб" є комплекси, а саме коли лайкають то добре, а коли накосячив- так і ніякого впливу. Може варто додати і функціонал "палець до низу "?
Шкода що нема в "осіб наближених до імператора" функції "не подобається", - виникає враження, що в певних "осіб" є комплекси, а саме коли лайкають то добре, а коли накосячив- так і ніякого впливу.
Може варто додати і функціонал "палець до низу "?
Або прибрати палець догори , бо зараз це є марнославством.
Доброго часу доби!!! Був би вдячний за відповіді в обговорені даного комплекту,а не у вирішенні питання куди і в якому напрямку має бути повернутий палець. З повгою Віталік.
Я перепрошую,що втручаюсь після остаточного вердикту експерта,але в мене питання до компетентних людей. Ці ордени мали обмежений тираж. Я розумію,що в одному діапазоні теоретично може бути різний почерк,як тут. Але невже ще й медальйони штампували не одним штампом,а різними? При такому низькому тиражу? То чому ж медаль нахімова,тираж якої вдвічі більше, мала один штамп? І це при тому,що бронза швидше зношує штамп,ніж срібло. Подивіться і порівняйте самі хоча б букви орденів одного номерного діапазону-я вже не говорю про емаль та особливості портрета. Чи це просто мені одному щось верзеться-і вони однакові?
Різновид "суворов-піноккіо" був лише цільноштампований. Це останній тираж.Тобто,медальйони мають бути ідентичними. Порівняйте кожну літеру,кому цікаво.
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
Документів не має.
Ще від даного комплекту є орден ВВВ 1 ступеня,но не в мене,але контакти людини є.
В орденах зменшені гвинти(мабудь кололо в тіло).
Обгрунтуйте будь ласка.
Для Суворова дуже слабі фото, до інших нагород у мене питань немає
Додаю фото.
Додав фото,якщо потрібно в якомусь іншому ракурсі-пишіть,зроблю.
Може варто додати і функціонал "палець до низу "?
З повагою Віталік.
Був би вдячний за відповіді в обговорені даного комплекту,а не у вирішенні питання куди і в якому напрямку має бути повернутий палець.
З повгою Віталік.
Комплект виставлений на продажу:
Комплект нагород Суворов бкз і інші
Також відомо де медаль "За бойові послуги " ?
З ОВ1 ст проблем не буде.
За Б/З без номеру.
Вибачте за затримку з відповідю,але б/з з таким номером не маю.
З повагою Віталік.