Anonymous
Anonymous
17 June 2024, 20:25

Тарелка - на определение стоимости - клеймо опознать не удалось...

Тарелка - на определение стоимости - клеймо опознать не удалось...
Тарелка - на определение стоимости - клеймо опознать не удалось... Материал неизвестен. Выбрасывать жалко. Из старого сундучка. Интересно, зачем ее хранили?

Anonymous
17.06.2024Author
Щиро вдячний ВАМ за наданий матеріал! Навіть не очікував такої швидкої відповіді! ДЯКУЮ! Порівняв фото та дійшов висновку, що мій екземпляр один в один до першого фото у наданому матеріалі. Принаймі корона досить жирна на відміну від радянської репліки. Хто підтвердить чи спростує моє припущення?
Answers: 0
lufa367
17.06.2024Answer Anonymous
Основна відмінність, зі слів автора статті, полягає не в товщині корони ,а в цифрах 1876 під гербом. З цифрами- репліка 90-х , з  написом- А.Ф. Зусманн-оригінал. Виходить, що у вас репліка.
Answers: 2
Anonymous
17.06.2024Author
Дорогесенькі! Дякую за консультації!
18.06.2024
Дозволю і свої 5 копійок вставити.)
Представлене клеймо на тарілці є офіційним клеймом Кам'янобрідського фаянсового заводу 1990-х  - 2000-х рр. Виходячи з цього: якщо ця Ваша тарілка не має аналогів більш ранніх (умовно скажімо "Зуссманівських") то це не репліка, не повтор, а оригінальна тарілка Кам'янобрідського фаянсового заводу, випущена у 1990-х роках. Якщо така ж точно тарілка випускалася, умовно, в кінці 19 сторіччя - то це заводська репліка, повтор 1990-х років. Така моя думка.
Anonymous
18.06.2024Author
Дякую! Дуже цікаве спостереження! Спробую виставити на аукціон...
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.