Client864359
Client864359
23 June 2024, 13:03

Філіпок. На визначення. Допоможіть визначити чій він

Філіпок. На визначення. Допоможіть визначити чій він

З'явився в мене такий філіпок, дуже схожий на Філіпка ЛФЗ. Матеріал або глина або гіпс і облита глазур'ю. Видно що дуже стара , присутній клакелюр . Прошу допомоги в визначенні виробника і приблизної оцінки вартості.

Answers: 0
lufa363
23.06.2024
З більш- менш схожого знайшла лише це. Форма і робота  дуже подібні , окрім підставки. Більше нічого сказати не можу. 
Так як посилання на Мішок видаляється, то зробила фото. Можете ввести адресу і детально роздивитися і порівняти.
23.06.2024AuthorAnswer lufa
Вітаю, так я це теж бачив але мені здається вони більш сучасні. Та і про виробника нема мови. Лише оріентовний рік випуску і то ,кщо говорити саме про них то є сумніви що вони з 40х. 
А на цьому прям видно що він старенький вже, глазурь потріскана так би мовити присутні сліди часу. 
Дякую вам за коментар приємно що виділили час і допомогли. З повагою)
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.