24 June 2024, 22:11
Вітаю.Допоможіть з визначенням монети та оцінкою.
Вітаю.Допоможіть з визначенням монети та оцінкою.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
RepeatConnection check...
Internet connection is restored!
Малюнок-як на срібляниках Володимира, III типу, "перехідного варіанту", які карбувалися в першій половині 990-х років. Чи можна дізнатися провенанс - коли і де була піднята (назва району і найближчого поселення в межах декількох кілометрів)? Добре б подивитися на якісне фото гурту або місце зламу. Те, яке в темі - нечітко.
Має сенс витратити 200 гривень і подивитися пробу і домішки металів в пробірній палаті або, на худий кінець, на автомобільній розбраковуванні - зараз багато де є РФА.
З повагою
Схоже, що це ще один екземпляр від цієї штемпельної пари. Це один з літерних № 119 по Корпусу Сотникової. До речі, теж знайдений на Чернігівщині понад 10 років тому. Думаю, враховуючи недавні торги схожою монети, - https://violity.com/ru/116768171-sriblyanik-volodimira-velikogo-3-tipu можна очікувати близько 40...55+ тисяч гривень.
Все ж, якщо можна, будь ласка, озвучте село в межах 5 км від місця знахідки. І коли це сталося - цього року?
З повагою
Тому для винахідника дати інформацію про вибите місце, значить абсолютно нічим не ризикувати. А я просто поставлю крапку на карту, мені такої точності (в кілька кілометрів) цілком вистачить.
Для збереження історії країни цього достатньо.
З повагою
Похоже, что Вы путаете радиус с диаметром. Посмотрите внимательнее на мою цитату.
Мне лопата уже не по возрасту. Больше приспособлен к шариковым ручкам и карандашам. Моё дело - фиксация и аналитика. Сберечь историю. Даже если некоторые артефакты со временем будут утрачены...
А копарям - низкий поклон, потому что это они нелёгким трудом добывают нам материал для исследования и коллекционирования.
С уважением
Я багато думав над цим питанням. Чому так? Аналізував, зпівставляв. І знаєте, який висновок сам собі отримав? Все геніальне - просте. ОСВІТА!!!