Цікаве питання. У нас з того часу у домі зберігався цілий мішок таких паперів. Можливо ви чули, що розповсюджували їх силовим методом - видавали замість зарплати працівникам, на всю суму. Тому й збирались купи. Я свого часу ці купи кинув до пічки на розтопку. Що зараз? На ауку є розділ, де виставляють облігації. Саме таких як у вас там зараз немає. А от найближчу за часом виставили десь за 100 грн. Вважаю, що мінімальна стартова ціна за ваш комлект може бути від 2000 і вище. ось корисне посилання Пошук по запиту «»
я пробував ставити у рубрики , ОХО ярмарок та віоліті для колекціонерів мені пише - Щоб створити лот на цьому аукціоні, у вас повинен бути позитивний баланс.
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".