Endrusar4h
Endrusar4h
19 July 2024, 10:13

Хочу получить точное определение Сюльгамы стоимость редкость и разновид период

Хочу получить точное определение Сюльгамы стоимость редкость и разновид период
Материал  - либо сплав бронзы и серебра 
Либо посеребрение на бронзе либо серебро не ясно 
Найдена в лесу на глубине в 2 штыка 
Помыта водой без реставрации 
Одни пишут что КР другие Скифы кто то говорит что Рим - подскажите вы поточнее
То что нашел в интернете что это Омега Фибула или её разновид 
Вес 34 грамма 

19.07.2024
ХОЧУ привітатись - якщо ви не заперечуєте, то:
  Доброго дня.
Знайшов схожі предмети у наших колег за кордоном, вони вважають, що ці предмети мають відношення до Римської імперії:
19.07.2024AuthorAnswer КОТок
ХОЧУ привітатись - якщо ви не заперечуєте, то:   Доброго дня. Знайшов схожі предмети у наших колег за кордоном, вони вважають, що ці предмети мають відношення до Римської імперії:
Дякую вам велике, то що це Рим тепер ясно, питання тоді до ціни - яка на вашу думку може бути ціна цієї речі?
Answers: 0
ХОЧУ привітатись - якщо ви не заперечуєте, то:   Доброго дня. Знайшов схожі предмети у наших колег за кордоном, вони вважають, що ці предмети мають відношення до Римської імперії:
Вам теж доброго дня
Answers: 2
19.07.2024
Вибачте - оцінкою чужих предметів,намагаюсь не зловживати - бо в кожної людини своє бачення вартості предмета.
   Лише аукціон може дати відповідь - наскільки мрії людини, близькі до орбіти реальності.
Вибачте - оцінкою чужих предметів,намагаюсь не зловживати - бо в кожної людини своє бачення вартості предмета.    Лише аукціон може дати відповідь - наскільки мрії людини, близькі до орбіти реальності.
На сколько эта вещь интересна? Интересна ли вообще???
Answers: 1
19.07.2024
Так, предмет цікавий - в такому виконанні, подібні предмети не знаходяться масово, як для прикладу типові фібули, чи пряжечки тих часів.
Також предмет комплектний і досить добре зберігся.
  Однозначно, знайдеться поціновувач, який був би не проти додати цей зразок до своєї колекції.
  Питання лише в тому - чи співпаде  ваше бачення ціни, з баченням бажаючих купити цей предмет...
Так, предмет цікавий - в такому виконанні, подібні предмети не знаходяться масово, як для прикладу типові фібули, чи пряжечки тих часів. Також предмет комплектний і досить добре зберігся.   Однозначно, знайдеться поціновувач, який був би не проти додати цей зразок до своєї колекції.   Питання лише в тому - чи співпаде  ваше бачення ціни, з баченням бажаючих купити цей предмет...
Я вас зрозумів велике дякую
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.