Що це?
Send a request on the topic
Вітаю підскажіть що це?
Вітаю підскажіть що це?
Report a comment
Your request has been sent
You have already sent a request
Delete message from ?
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
RepeatConnection check...
Internet connection is restored!
Додайте, будь ласка, фото з лінійкою, а також більше фото з різних ракурсів (знизу, зверху, збоку).
Тяжко щось зрозуміти з тих замилених знімків, що ви добавили. Але видно, що між накладками є якийсь проміжок і накладки між собою з'єднані штифтами-заклепками. В якості припущення - можливо це накладки руків'я на ніж.
Можливо було б зрозуміліше - якби були толкові, детальні фото - а так поки що шукаємо ,,їжака в тумані"...
Але почекайте ще - може хтось, щось там розгледить, та впізнає....
У мене щось взагалі з цим витіюватим предметом, соображалка відмовляється працювати...
Це в мене фантазію поплавило - чи дійсно, якась звірюга, нижню частину тулуба людини заковтнула, а бідолага впершись руками, противиться, як може, намагаючись врятуватись від остаточного пожерання....
І привидиться ж таке....
Далі, також потрібна думка колег -
У звірюги наявні крила (в які руками впирається бідолага), а також під крилами донизу йдуть напівзігнуті лапи, далі від крил назад йде тулуб звіра, що переходить в довгий хвіст.
Тобто, вимальовується такий собі міфічний звірюга, на зразок ,,змія горинича" , але з однією головою.
В подальшому, ми можемо більш чітко бачити обриси такого змія в сюжеті Георгія змієборця на гербах, монетах і т.д. і т.п.
Тож, вважаю образ звірюги (по даним прикметам) можна вважати розкритим.
А от хто, той нещасний бідолага, котрий вже по самий пупок в пащі змія? Чи це така собі альтернативна версія, в котрій Георгій профукав битву Змієві?