Client786257
Client786257
20 July 2024, 02:18

Автентика з колекції

Автентика з колекції

Я починаю продаж своєї колекції строїв та окремих елементів одягу. Збирала і підбирала це все приблизно 15 років для фотопроєкту. Але через складні сімейні обставини і війну я не зможу це зробити. 

Буду викладати поступово. Про стан і походження цих речей буду писати те, що дізналася від попередніх власників. Одяг яскравий, гарний, в гарному стані. Я збирала стрій для фото і тут все цим сказано)) Опис під фото, додаткові фото і фото аксесуарів у коментарях до фото. Речі не пру і не прасую принципово (щоб не псувати їх зайвий раз). 

Вже виклала перших 10 позицій. До цього продавала тільки двічі тут. Тому рейтинг продавця маю невеличкий. 

Усі кошти з продажу використаю на лікування і реабілітацію. Усім буду вдячна сприяння. Пишіть питання у коментарях якщо є запит на якість елементи строю.

23.07.2024
мені було б цікаво подивитися що продаєте з колекції. бо маю свою і з радістю її поповнюю
25.07.2024AuthorAnswer NataliiaKho
Дякую Наталія! Зараз 9 лотів стоїть у продажу. Готую до публікації ще 10 лотів. Вам цікаво окремі лоти дивитися і купувати чи цілі строї? Або наприклад комплекти (крайка та запаска, або крайка і спідниця, сорочка і спідниця)? Буде цікава Ваша думка
Modified by author 25.07.2024
Answers: 0
03.08.2024AuthorAnswer NataliiaKho
Наталя, зараз виставила жіночій стрій та чоловічий широкий пояс.
Answers: 0
Answers: 2
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.