Вітаю!
Допоможіть будь-ласка визначити,чи має ця монта відношення до срібників Володимира Великого.
Send a request on the topic
Срібник ? Монета Київської Русі
Срібник ? Монета Київської Русі
Report a comment
Your request has been sent
You have already sent a request
Delete message from ?
Бажано додати кілька фото, зроблених з вертикалі, де монета поміщена цілком. Два фото - суха, два - трохи волога (при цьому може проступити рельєф). І картинки монети потрібні більш якісні по пікселям (виставлені по 80...100 кілобайт, а потрібні в кілька разів великі).
Якщо можна - відпишіть, будь ласка, коли і де монета була піднята (назва району і найближчого поселення в межах декількох кілометрів).
З повагою
Монета потрапила до мене з Сумської області.На жаль попередній власник не надав інформації,де була знайдена.
З повагою.
Розмір файлів хороший, якість - теж. Залишилося зробити фото обох сторін в єдино потрібному ракурсі - з вертикалі (!!), цілком (без зрізаних кутів). Фото під нахилом дають спотворення, що перешкоджають встановленню справжності.
З повагою
З повагою.
Вас не ,,торець,, просять сфотографувати - а аверс, та реверс:
https://violity.com/ru/forum/topic/21560-srebnik-na-opredelenie-tipa
З повагою
Ось цей. І дуже б хотілося отримати відповідь на лист відправлений на адресу Юлії в грудні 2019 року (після обговорення сіверянського вирізка). Я просив вас уточнити п'ять пунктів. Моя адреса колишня.
З повагою
також.
Минулий власник живий,але чомусь поскупився відповіддю на мої прохання.
Дякую всім за допомогу!
Вже у продажі.
З повагою.
Як правильно тепер поступити?
З повагою.
Вирішила очистити монету,щоб краще роздивитись зображення.
На тиждень занурила в мильний розчин,потім зубною щіткою,та тканиною,більше зі сторони Володимира.
Накипи сходять неохоче.
В результаті,трошки проявився рельєф
по обрисах схожий на цей срібник з нету. Аверс та реверс обернуті на 180 градусів
Підкажіть, будь-ласка, чи варто
очищати більше і які шанси тепер автентичності ?
І лишиться голий кругляш на спогади...
Вважаю,що це не метод чистки для цієї ситуації.
Тут максимум замочування у дистильованій воді і акуратна розчистка зубочисткою.
Дякую.
Якщо при отриманні на пошті у покупця виникнуть сумніви,зобов’язуюсь повернути кошти в повному обсязі після повернеться посилки до мене,без
вартості доставок та комісій.
З повагою.