Anonymous
Anonymous
1 August 2024, 21:38

Оцініть приблизну вартість даної картини

Оцініть приблизну вартість даної картини
У лівому нижньому куті є підпис автора - В. Дядинюка.
Ось що пише про нього у Вікіпедії :
Васи́ль Андрі́йович Дядиню́к (нар. 1 січня 1900, с. Лучинець, Мурованокуриловецький район, Вінницька область — 21 січня 1944, Відень) — український художник, майстер сакрального мистецтва, графік, педагог. Працював у дусі українсько-візантійського стилю. Виставлявся у Львові, Парижі, Варшаві.
Вартості за яку продаються картини від цього автора я не знаю, тому цікаво яка приблизна оцінка даної картини.

Answers: 0
Anonymous
01.08.2024Author
Добрий вечір! Полотно
Anonymous
01.08.2024Author
Ще знаю що картина близько 1936-1939 року була написана
SAG61
01.08.2024
Щоб Вам допогли з атрибуцією картини, поміж усього, треба показувати зворотьню частину полотна, та вказувати розміри без рами, а також підпис  художника , та іншу інформацію що потребує, а не з Вас витягувати  по слову......
Anonymous
02.08.2024AuthorAnswer SAG
Щоб Вам допогли з атрибуцією картини, поміж усього, треба показувати зворотьню частину полотна, та вказувати розміри без рами, а також підпис  художника , та іншу інформацію що потребує, а не з Вас витягувати  по слову......
Так, розумію.
Але, на жаль, на даний момент я не маю доступу до цієї картини, тільки можу надати поверхневу інформацію, що мені доступна. Коли зʼявиться можливість, тоді зможу детальніше охарактеризувати багато аспектів для більш точної оцінки, а також закріпити більше фотографій. А зараз було б цікаво дізнатися про те, чи взагалі продавалися картини від цього автора на Віоліті чи подібних сайтах, в яких музеях можуть бути картини цього автора тощо. Тобто будь-яка інформація буде важлива для мене. Дякую
Answers: 2
Anonymous
10.10.2024Author
Розміри:
Ширина - 90;
Висота - 106.
Anonymous
10.10.2024Author
Ця картина дісталася від діда, в якого був дідо - Куриленко Михайло Прокопович.
Куриленко Михайло Прокопович - губернський комісар Директорії УНР, освітній та громадсько-політичний діяч Поділля у 1917—1920 рр.
Михайло Прокопович Куриленко сприяв розвитку Косівського училища прикладного та декоративного мистецтва та був одним з організаторів та першим директором училища. Там, можливо, і познайомився з автором цієї картини - Дядинюком Василем Андрійовичем.
За словами чоловіка, що є внуком Куриленко Михайла, його дідо дав грошову позику Дядинюку, а Дядинюк не маючи можливості віддати ці кошти, дав картину взамін.
Ця картина була написана в 1935 році, у період заслання була в Сибірі, тому в неї багата історія.
Про автора цієї картини: 
Васи́ль Андрі́йович Дядиню́к (нар. 1 січня 1900, с. Лучинець, Мурованокуриловецький район, Вінницька область — 21 січня 1944, Відень) — український художник, майстер сакрального мистецтва, графік, педагог. Працював у дусі українсько-візантійського стилю. Виставлявся у Львові, Парижі, Варшаві.
Anonymous
20.10.2024Author
Хто може відповісти? Буду вдячний
Anonymous
23.10.2024Author
Бачу тут сидять одні експекти
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.