У лівому нижньому куті є підпис автора - В. Дядинюка.
Ось що пише про нього у Вікіпедії :
Васи́ль Андрі́йович Дядиню́к (нар. 1 січня 1900, с. Лучинець, Мурованокуриловецький район, Вінницька область — 21 січня 1944, Відень) — український художник, майстер сакрального мистецтва, графік, педагог. Працював у дусі українсько-візантійського стилю. Виставлявся у Львові, Парижі, Варшаві.
Вартості за яку продаються картини від цього автора я не знаю, тому цікаво яка приблизна оцінка даної картини.
Полотно чи картон?
Але, на жаль, на даний момент я не маю доступу до цієї картини, тільки можу надати поверхневу інформацію, що мені доступна. Коли зʼявиться можливість, тоді зможу детальніше охарактеризувати багато аспектів для більш точної оцінки, а також закріпити більше фотографій. А зараз було б цікаво дізнатися про те, чи взагалі продавалися картини від цього автора на Віоліті чи подібних сайтах, в яких музеях можуть бути картини цього автора тощо. Тобто будь-яка інформація буде важлива для мене. Дякую
Ширина - 90;
Висота - 106.
Куриленко Михайло Прокопович - губернський комісар Директорії УНР, освітній та громадсько-політичний діяч Поділля у 1917—1920 рр.
Михайло Прокопович Куриленко сприяв розвитку Косівського училища прикладного та декоративного мистецтва та був одним з організаторів та першим директором училища. Там, можливо, і познайомився з автором цієї картини - Дядинюком Василем Андрійовичем.
За словами чоловіка, що є внуком Куриленко Михайла, його дідо дав грошову позику Дядинюку, а Дядинюк не маючи можливості віддати ці кошти, дав картину взамін.
Ця картина була написана в 1935 році, у період заслання була в Сибірі, тому в неї багата історія.
Про автора цієї картини:
Васи́ль Андрі́йович Дядиню́к (нар. 1 січня 1900, с. Лучинець, Мурованокуриловецький район, Вінницька область — 21 січня 1944, Відень) — український художник, майстер сакрального мистецтва, графік, педагог. Працював у дусі українсько-візантійського стилю. Виставлявся у Львові, Парижі, Варшаві.