Golotiuk
Golotiuk
7 November 2023, 23:04

Допоможіть з визначенням монети.

Допоможіть з визначенням монети.

Доброго вечора Всім форумчанам та експертам. Прошу будь ласка допомогти мені з визначенням даної монети, а саме період і степінь рідкості. Під короною проглядається квітка. Можливо хто знає і може підсказати, буду дуже вдячна. Розумію що потрібні кращі фото, але нажаль маю тільки таких дві фотографії. Можливо хтось по них зрозуміє все ж таки що це саме за монета.З повагою.

07.11.2023
Півгрош Яна Ольбрахта (1492 - 1501), рік не писали на цих монетах. Думаю буде коштувати не більше 120-грн.
Modified by author 07.11.2023
07.11.2023AuthorAnswer Domko
Дуже дякую Вам велике за відповідь.
Answers: 0
Answers: 1
07.11.2023
І ще раджу ставити такі монети в категорію "Монети середньовічної Європи"
07.11.2023AuthorAnswer Domko
Вибачте, на наступний раз буду знати. " Ворона " - дуже схожа як на півгрошах  1559 і т.д. Тому подумала, що потрібно в категорію  " монети Польщі " ставити. Дякую.
07.11.2023Answer Golotiuk
Взагалі монети до 1700-р. краще ставити в категорію "Монети Середньовічної Європи"
Answers: 0
08.11.2023AdeptAnswer Domko
Ні, польські і литовські до 1700 року таки потрібно саме в цей розділ.
Answers: 4
Answers: 2
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.