La_gun
La_gun
8 November 2023, 00:51

50 копійок немагнітна

50 копійок немагнітна

Добрий вечір, колеги. Як обично, нічого нового, просто закрили лот… Хоча я щось не пригадую у правилах такого пункту, що лоти без обговорення - будуть закриватися. Ну ладно, я уже нічому не дивуюсь. Але я помітив дещо інше, а саме не так давно відбулися зміни у правилах, де адміністрація підкреслила пункти V.1. та VI.1. «залучений фахівець Віоліті може висловити свою думку, яка не є оцінкою експерта» … «Користувачі сайту (продавці) несуть повну персональну відповідальність за достовірність лотів» Постає запитання: В чому тоді проблема? Виставляю на обговорення 50 копійок 2006 немагнітна. Вага: 4,00г. Прохання псевдоекспертів не приймати участі у обговоренні та не вводити покупців в оману. Дякую.

Силка на лот:

08.11.2023Adept
1. Історія цього виробу, як вона потрапила до Вас?
2. Де порівняльні фото гуртів з повсякденною монетою 2006 р.
08.11.2023AuthorAnswer coinsua
Консультант з колекціонування, яке значення має історія монети ?
Ну купив в іншого колекціонера. І що?
Прошу вести дискусію у рамках правил аукціону.
Яка аргументована причина закриття лоту ?
Вам лінь попросити додаткові фото гурта у коментарях до лоту ? 
На аукціоні більше 7 000 тисяч монет, але останнім часом лише мої лоти закриваються і я мають повторно перевиставляти через Вашу не зрозумілу діяльність і лише тоді лоти продавались.
Для чого Ви таке робите ?
09.11.2023Answer La_gun
Ваш лот закрыли потому, что даже если монета окажется подлинным изделием КМД (что еще должно подтвердить обсуждение), ее все равно, скорее всего, отправят в раздел «сувениры».
Так заведено на Виолити.
Для лучшего понимания ситуации советую ознакомиться с обсуждением лота
«1 гривня 2020 року жовтий метал»
https://forum.violity.com/viewtopic.php?t=2324515&postdays=0&postorder=asc&start=0

Несмотря на признание подлинности такими авторитетными коллекционерами, как ORTOPED и Absent, консультант отправил ее в сувениры. Такая уж традиция на Виолити по "хулиганкам" КМД. Но торги показали, что так называемые «сувениры» вполне хорошо продаются:
https://violity.com/ua/114578282-1-grivnya-na-zagotovci-10-kopijok.

Видно, что многие уже разобрались в ситуации.
Так что, если Ваш предмет зашлют туда же, выставляйте.
Answers: 0
Answers: 1
10.11.2023
А хто Вам в лоті написав копія? Може хтось не бачив, на аліекспрес копії. А ця монета явно не тягне на копію. Доказів немає, але висновки собі зробили, супер. Прошу не рахувати СПАМом. 
Вдалої Вам продажі.
10.11.2023Author
Ось можете подивитись на реальний сувенір, хоча навіть тут важко назвати сувеніром, тому що тут просто із монети зняли плакіровку, а вага та сама:
10 копійок 2016
10 копійок 2016 року (білий метал) на визначення оригінальності
25 копійок 2015
25 копійок 2015 року (білий метал) на визначення оригінальності
50 копійок 2014
50 копійок 2014 року (білий метал) на визначення оригінальності

Надіюсь різницю між моєю монетою та цими всі бачать.
Якщо потрібно зроблю аналіз.
11.11.2023Author
Порівняльні світлини з гуртом звичайної монети та аналіз монети.
11.11.2023
Я на ваших фото бачу зовсім інший гурт в порівнянні з обіговою монетою.
11.11.2023Answer Rusnak
Чи єдиним гуртом в останній час визначається оригінальність монети? Окрім цього, монета з обігу явно має гурт підусталий, що не скажеш про інший екземпляр, який в обігу і не був напевно .
11.11.2023AuthorAnswer Rusnak
Rusnak, ну це Ваша думка і я поважаю її, проте я, як продавець даної монети - іншої думки. В будь якому випадку я виставив лот у розділ куди послав консультант, а далі кожен приймає рішення сам.
ORTOPED попросив додаткові фото, після чого підтвердив цікавість даної монети своїми ставками.
Думаю це аргумент.
Answers: 2
11.11.2023
Наразі не бачу проблеми знайти монету в ідеальному стані чи з ролу і зробити порівняльне фото гуртів.
11.11.2023AuthorAnswer Rusnak
Не колекціоную роли, да і з трудом знайшов 50 копійок 2006 з обороту.
11.11.2023AuthorAnswer fantomas378
Шановний, у Вас звичайні монети в латуні, а у мене інший метал.
Якщо Ви не бачите чим відрізняється моя монета від Вашої, то Ви не в ту тему зайшли.
Створіть собі свою і Вам підкажуть конкретно по Вашим монетам.
11.11.2023
До речі, сплав, з якого виготовлена монета автора, можна віднести до сімейства нейзильберу. За своїм хімічним складом дуже близька до сплаву C77100 за системою маркування UNS.
12.11.2023
Чи це не той самий нейзильбер, з якого виготовляють 2- і 5- тигривневі монети?
12.11.2023AuthorAnswer Monety_mira
Monety_mira, так, як Ваші коментарі видалили у лоті, то відпишу сюди - нажаль аналіз ювілейних монет не робив, тому не підскажу.
16.11.2023
2013 года 50 копеек есть и не на магните
16.11.2023
Ну вот, как я и писал выше, так и оказалось: так называемые «сувениры» вполне хорошо продаются.

Может, кто из  пользователей  знает состав нейзильбера 2- 5- ти-гривневых  монет?
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.