voka123
voka123
8 November 2023, 16:09

На оприділення

На оприділення

Привіт. Підкажіть будь ласка по різновиду  полугрошика та можливу вартість. Наперед дякую.

08.11.2023
Схоже на півгріш: Владислав Ягайло(1386 - 1434). Монета в непоганому стані, раджу виставляти на аукціон, думаю буде коштувати близько 400 - 800грн.
Answers: 0
08.11.2023Author
Дякую. Підкажіть по різновиду  і що під короною який символ чи літера.  Можливо має якусь рідкість чи звичайній? Наперед дякую. З повагою.
08.11.2023
Особливої рідкості мені здається немає, на скільки я знаю (Можливо не точно), що вони карбувались тільки у Кракові, а цей знак, що під короною якраз і є знак мон. двору.
Modified by author 08.11.2023
08.11.2023
Domko
Знак під короною, це ініціали мінцмейстера.
 З пов.
08.11.2023Answer vasjuha
Буду знати, бо мені здавалося, що це знак мон. двору. З пов.
Answers: 1
08.11.2023
Монета ТС карбувалася на мон. дворі Кракова, де під короною літера "n" - що вказує що майстром був Mikołaj Bochner.
 З пов.
08.11.2023Answer vasjuha
Можна поцікавитися чи не підводять мої знання, що ці монети цього короля карбувалися тільки на мон. дворі Кракова?
09.11.2023Answer Domko
Можна поцікавитися чи не підводять мої знання, що ці монети цього короля карбувалися тільки на мон. дворі Кракова?
З 1407-го року запрацював мон. двір Всхова, де бились ці монети, тільки інші знаки під короною.
 З пов.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.