Anti556
Anti556
13 August 2024, 14:39

Медальйон Польський

Медальйон Польський

Вітаю. Підскажіть по даному медальйону , знайшов схожий тут на віоліті був виставлений за 5тис чи дійсно він такий цікавий? 

13.08.2024
Міг бути виставлений за мільон..Але..
Альфонсо Мариа де Лигуори (итал. Alfonso Maria de' Liguori; 27 сентября 1696, Марианелла, Неаполитанское королевство — 1 августа 1787, Пагани) — святой католической церкви католический епископ, теолог, основатель Конгрегации Святого Спасителя (C.S.S.R., редемптористы).
Канонизирован в 1831 году, в 1871 году признан учителем церкви, в 1950 году — святым покровителем исповедников и моралистов.
Римская католическая церковь чтит память святого Альфонса Лигуори 1 августа.Ціна більш духовна..
Answers: 0
13.08.2024Moderator
Вітаю. Католицька польска підвіска, медальончик. Ціна символічна. З пов.
14.08.2024Answer Anti556
Постежте. Буде ставка - річ цікава. Ні - звичайна хотілка. Все просто! Чомусь я думаю, що ставки не буде навіть якщо в 10 разів менший старт зробити.
14.08.2024AuthorAnswer Yenod
Це ваша думка , ви маєте на неї право . Але обґрунтувати символічну ціну так і ніхто не може .
Answers: 0
14.08.2024AuthorAnswer Yenod
Я рахую , що людина з таким то рейтингом не мала б просто так ставити ціну …
14.08.2024Answer Anti556
Побачите таку ціну в проданих - кличте! Зрештою, хочете вірити в ілюзію - Ваша справа.
laert3937
14.08.2024Answer Anti556
Я рахую , що людина з таким то рейтингом не мала б просто так ставити ціну …
Причем там рейтинг к сумме ставки? Как продавец захотел так и ставит, не превышает потолка установленного Правилами, лот не
закроют.

Я более чем уверен, что продавец не имеет понятия о ценах таких
медальонов по странам Европы и,  в частности, у поляков.
Такого типа медальоны конца 19 века в Польше предлагаются за
50-70 злотых.  Вот максимум цена сего медальона.
Modified by author 14.08.2024
14.08.2024AuthorAnswer laert
Стосовно пов’язаності рейтингу до суми на лот . Враховуючи те що людина отримує рейтинг за продаж товару і її рейтинг являється одним з найбільших . Отже я вважаю , що вона якимось чином формує ціну . Не просто так у неї стільки угод . Я не кажу , що лот унікальний . І не прошу , щоб мені давали за нього тисячі , я всього лиш поцікавився .
Answers: 3
Answers: 2
Answers: 1
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.