La_gun
La_gun
8 November 2023, 17:42

50 копійок 2006 немагнітна

Створюю тему по проханню Anna_Novak.

Метал мідно-нікелевий сплав.
Вага: 4,0г

Лот був закритий:

Окремо хочу підкреслити, що мій аккаунт не заблокований, а отримав БАН на 10 днів, проте, про яку недостовірну інформацію я написав - не зрозуміло. Я вказав усе в лоті вірно.
Усі мої лоти автоматично закрили.

Я не можу відписувати коментарі на обговорені в темах, лише створювати нові теми.

Прошу адміністрацію взяти тему на контроль та зняти обмеження.
Дякую.

Answers: 0
08.11.2023Adept
Підробка. Виставляти в розділ: "Монетоподібні сувеніри"
08.11.2023Answer coinsua
Доброго вечора, а що я порушив, що мій комент видалили?
Answers: 1
08.11.2023
Цікаво тоді виходить, що лише ви бачите... На вашому місці я би з цим розібрався.
10.11.2023
Доброго вечора, одного не можу зрозуміти, скільки будуть перекваліфіковувати моє порушення, що б під якийсь пункт притягнути, що це за відношення таке? По скріну вище п.ІІІ 7-8, на сьогодні уже п.ІІІ 12. Так, все ж таки, що я в же в ньому порушив?
Хочу зауважити, що це не аукціон, і я не пишу під лотом що продається,  я пишу на форумі. Чи тут також заборонено писати, запитувати??? Буду вдячний за ґрунтовне пояснення ситуації. Бо якось виглядає не по "людяному".
12.11.2023AdministratorAnswer GARDININI
п.ІІІ.12. Повідомлення, фотографії в темах Спільноти не можуть містити вирази ...що дискредитують ... сайт Віоліті.

Я думаю так Вам буде зрозуміліше. Прошу не порушувати Правила.
12.11.2023Answer Anna_Novak
Зрозуміло, що Правила писані не для Вас, а для простих людей, які дають Вам роботу, а ними ще маніпулюють, розказують що робити. Не видаляйте, будь ласка мої повідомлення. Це стосується теми. Де захист простого користувача?
12.11.2023AdministratorAnswer GARDININI
Ваші повідомлення не мають жодного з відношення до цієї теми. Кожен користувач сам пише свої звернення, що і робив Автор теми. Ми завжди даємо відповідь Користувачам і захищаємо інтереси саме всіх Користувачів. Наступні повідомлення, що не мають відношення саме до цієї монети, вважатимуться порушенням з Вашого боку.
Answers: 2
12.11.2023
То, что консультант отправил монету, которая уже набрала 6000 грн., можно понять. Но как понять, что он определил ее, как подделку?
18.11.2023Author
Добрий вечір, колеги.
Монета успішно продана, жодних зауважень по монеті не було.
І покупець і продавець залишились задоволені.
18.11.2023
Сейчас заметил, что пропустил часть текста в посте от 12.11. Хотел написать:
"То, что консультант отправил монету, которая уже набрала 6000 грн., в сувениры, еще можно понять..." и далее по тексту. Только уже не 6000, а 12000.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.