giller
giller
22 August 2024, 08:34

Чому модератори вибірково застосовують обмеження?

Чому модератори вибірково застосовують обмеження?
Вже не перший раз модератор закриває мій лот, в якому я використовую значення "UNC", або "прес".
Однак, при прискіпливому вивченні, це явище не таке і рідке на аукціоні. Я одразу знайшов більше десятка подібних порушень, на які (чомусь) ніхто окрім мене не звертає уваги.
Чому?
Чи може хтось відповісти?

Ставати акціонером Аукціону - не пропонувати ))

22.08.2024
Вітаю!
У вас порушення Правил Віоліті по пункту 13.12. 
"У розділах "Нумізматика" і "Боністика" зазначення Продавцем грейда допускається виключно для предметів, поміщених в пластиковий контейнер або слаб авторитетним грейдингової сервісом (наприклад, NGC). Продавцям заборонено самостійно встановлювати грейд монети або бони.
Заборонено використання в описі лота таких термінів як: "штемпельний блиск", "прес", "UNC" і т.д.".
 Якщо ви помітили аналогічне порушення в чиємусь лоті, можете задати питання продавцю або повідомити напряму  модератору.
22.08.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
я не криса
але дивлюсь, що у вас не до всіх "порушників" однакове ставлення
І це спонукає до питань
Answers: 0
Answers: 1
22.08.2024Answer giller
Вибачте, я але я простий користувач ))
Я навів вам пункт Правил. А як далі діяти, то вже на ваш власний розсуд.
22.08.2024Author
якби ви були "простий користувач" ви б по-перше - не "вписувались" би за Аукціон, по-друге - намагались би пояснити все своїми словаами.
А не штампами з Правил
))

особливо це -  Якщо ви помітили аналогічне порушення в чиємусь лоті, можете задати питання продавцю або повідомити напряму модератору.

це - провал ))
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.