Вже не перший раз модератор закриває мій лот, в якому я використовую значення "UNC", або "прес".
Однак, при прискіпливому вивченні, це явище не таке і рідке на аукціоні. Я одразу знайшов більше десятка подібних порушень, на які (чомусь) ніхто окрім мене не звертає уваги.
Однак, при прискіпливому вивченні, це явище не таке і рідке на аукціоні. Я одразу знайшов більше десятка подібних порушень, на які (чомусь) ніхто окрім мене не звертає уваги.
Чому?
Чи може хтось відповісти?
Ставати акціонером Аукціону - не пропонувати ))
У вас порушення Правил Віоліті по пункту 13.12.
"У розділах "Нумізматика" і "Боністика" зазначення Продавцем грейда допускається виключно для предметів, поміщених в пластиковий контейнер або слаб авторитетним грейдингової сервісом (наприклад, NGC). Продавцям заборонено самостійно встановлювати грейд монети або бони.
Заборонено використання в описі лота таких термінів як: "штемпельний блиск", "прес", "UNC" і т.д.".
Якщо ви помітили аналогічне порушення в чиємусь лоті, можете задати питання продавцю або повідомити напряму модератору.
але дивлюсь, що у вас не до всіх "порушників" однакове ставлення
І це спонукає до питань
Я навів вам пункт Правил. А як далі діяти, то вже на ваш власний розсуд.
А не штампами з Правил
))
особливо це - Якщо ви помітили аналогічне порушення в чиємусь лоті, можете задати питання продавцю або повідомити напряму модератору.
це - провал ))