29.08.2024
Добрий день!
Мої вітання!
Дякую за тему! Нарешті, "мій хліб" ))
Я ніколи в житті не тримав в руках ножі компанії Hubertus, вироблені до 1945 року.  Швидше за все, це спеціальна репліка Kuno Ritter (який став співвласником Hubertus)  для колекціонерів. Про це свідчить і відсутність RZM -клейма (якщо ви знаєте, що це...).
Це післявоєнний ніж, але зроблений на заводському обладнанні. Компанія Hubertus Schneidwarenfabrik була створена в 50-х роках з Kuno Ritter KG і набутою компанією J.Albert Schmidt та Gebr.Gräfrath.
29.08.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Добрий день! Мої вітання! Дякую за тему! Нарешті, "мій хліб" )) Я ніколи в житті не тримав в руках ножі компанії Hubertus, вироблені до 1945 року.  Швидше за все, це спеціальна репліка Kuno Ritter (який став співвласником Hubertus)  для колекціонерів. Про це свідчить і відсутність RZM -клейма (якщо ви знаєте, що це...). Це післявоєнний ніж, але зроблений на заводському обладнанні. Компанія Hubertus Schneidwarenfabrik була створена в 50-х роках з Kuno Ritter KG і набутою компанією J.Albert Schmidt та Gebr.Gräfrath.
Вітаю.Дякую.Ні тема не моя.Я знаю тільки те, що це ніж.Скажіть будь ласка на Ваш погляд яка адекватна ціна для старту?З Пов.
29.08.2024Answer ramblerok37
Оскільки це заводська копія, вважаю за доцільне стартувати з 2000 грн.
29.08.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Оскільки це заводська копія, вважаю за доцільне стартувати з 2000 грн.
Дякую.
Answers: 0
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.