serik
serik
10 November 2023, 08:01

Проданный лот.

Проданный лот.
Topic closed

Здравствуйте.
Виолити поддерживает тех кто играется ставками,купил от а потом сразу не хочет покупать и пишет отмазки за дефект.
Написав сразу же:
короче я вытягивать ничего не буду -если не по описанию и естьдефекты я забирать его не буду и выставлю соответствующий отзыв
rrrroman
И как написал модератор:
Згідно правил для всіх предметів опис всіх дефектів, вад, відколів і тріщин є обов'язковим; для техніки і годинників обов'язкова вказівка про працездатність. Якщо лот буде мати не зазначені в описі дефекти покупець має право відмовитись від отримання посилки при цьому склавши акт невідповідності.
Вопросы мне она начала задавать в последний день,после того как перебила ставку другого покупателя и была лидером.
Помогите это обсудить таких кто играется ставками и разводит на комиссию Виолити и доставку Новой Почтой все больше и больше 
.Эта молодая девушка  психологически убивает:вопросы задавать начала после того как перебила ставку другого покупателя а потом сразу начала писать:
что тут можно увидеть?
rrrroman08.11.2023, 21:21

короче я вытягивать ничего не буду -если не по описанию и естьдефекты я забирать его не буду и выставлю соответствующий отзыв
rrrroman08.11.2023, 21:22

запечатаные в полиэтилен-пластинки есть?то есть запечатаные не вскрытые?

И теперь с тем что Модератор пишет отправку наложенным платежом -почему такое вижу от него непонятно она мне:
поздно пить баржоми-сразу же предлагала по нормальному разойтись-вы выбрали путь обмана и оскорблений!!жду посылку
rrrromanСегодня, 15:05

можете еще и упакувать за счет новой почты

Мало того что она малолетняя(по голосу это услышал) так у нее много отзывов что бы общаться научилась.
Не понимаю чего Виолити хочет добиться?

Tags:
10.11.2023
Вітаю ,я на віоліті 11 років ,маю великий досвід продаж і покупок ,значить по поводу накладного платежу , зараз багато продавців пише в себе в лоті що накладним платежем не відправляю тільки 100 відсотків предоплата , нажать бувае коли покупець не правий і люди роблять тут на віоліті так зразу його добавляють в чорний список тобто блокують , ви я подивився на ваший ретенг теж тут давно як і я ,тому бажаю вам крепкого здоровья і не брати нічого дурного в голову ,я розумію що не приемна сделка але рішення адмінистраціі згідно правил  не можна критикувати , есть люди купують тут дорогі предмети і платять зразу кошти і люди порядні а есть нажль які купують предмет за 50грн. і платять тиждень ,та щей коли заплатять ще тиждень пишуть адресу свою ,а коли получать лот то щей відгуки не ставлять , багато моіх знайомих які тут есть на віоліті теж мені розповідали жахливі сделки але коли я ім говорю треба не мовчати а розповідати другм щоб другі люди не стали на такі самі граблі то знайомі говорять що не хочуть собі тріпати нерви  З повагою
10.11.2023AuthorAnswer олежон 2012
Все вірно але Віоліті підтримуе ціх "шахраів" та сподіваеться що все пройде мимо але це е невіро!!! Вони самі себе ставлять у негідну ситуацію.
Ось чому я і виставив  це на осудження.
Я зовсім не хвилююся що мене за це заблокують- Віоліті щукае "нових ..... фахівців розводу" !!!
Answers: 0
Answers: 1
10.11.2023
Дуже просто вирішуються такі проблеми. Дивимось на рейтинг покупця. Якщо він негативний, або відсутній досвід покупок, то вимагайте предоплату 150 грн., а на залишок суми накладений платіж. Якщо ж покупець має позитивний рейтинг, то можна відправляти накладеним платежем і на повну суму. Повірте, що покупець знає як дорого коштує рейтинг і також дорожить ним. Вдалих продаж і гарних покупців!
10.11.2023
Что соответсвует реалиям?
Теги - аукционы мира
Я так понял Сотбис и Кристи в подметки не годятся

Дык ....
Topic closed
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.