EvgenOen
EvgenOen
8 September 2024, 19:04

Час перебивання ставки роботом

Час перебивання ставки роботом

Добрий час доби! Сьогодні зіштовхнувся з незрозумілою ситуацією - зробив ставку по лоту Банкноты из под станка банка НБУ 2грн 60штук , став лідером торгів, почекав кілька хвилин,  оновив сторінку, подивився ставки по лоту і пішов зі сторінки, бо до закінчення  торгів було ще багато часу. Потім зі стрічки дізнався, що моя ставка перебита. Перебита роботом, причому  не відразу, а через дві години після моєї ставки. Зазвичай робот перебиває ставки відразу, протягом кількох секунд. А тут дві години. Хто знає, чи були якісь зміни в порядку ведення торгів? Чи це черговий прикол від Віоліті?

09.09.2024
Вітаю! Гадаю справа в тому, що до певного часу Робот був заблокований продавцем, потім (через дві години після Вашої ставки) продавець з якихось причин його розблокував і Робот одразу перебив Вашу ставку.
09.09.2024AuthorAnswer Kamneeshka
Дякую, не знав, що робота можна блокувати-розблокоувати
Answers: 0
Answers: 1
09.09.2024
От тут якраз цікаво - оце "спрацьовування" Робота було один раз, саме через 2 години після Вашої ставки, а до того після ставок інших покупців не було Робота? Тоді велика ймовірність саме того, про що написано в попередньому коменті Kamneeshka. На скрині тільки ілюстрація Вашої ставки і ставки Робота - до Вашої були ставки і, якщо так - були після них ставки Робота?
09.09.2024AuthorAnswer LOGOTYPE18
По лоту було всього дві ставки  - моя і робота
10.09.2024Answer EvgenOen
Зрозуміло. Тоді точно сказати важко, можуть бути кілька варіантів, у тому числі й якийсь глюк. Може треба звернутися конкретно до техпідтримки, щоб пояснили.
Answers: 0
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.