Tactii
Tactii
11 September 2024, 10:51

Допоможіть в визначенні. Продавець продав макет.

Допоможіть в визначенні. Продавець продав макет.

Всіх вітаю! 
Я придбав на аукціоні лот

Лот до ребу відношення не має, як виявилось вже дома. Замість блоку завад примотаний блок живлення. 

Додаю посилання на аналогічний
Та скріншоти і фото розмірів, на сайті також вказані ті самі розміри 

Цих доказів для експерта виявилось недостатньо. Докладаю скріншот з рішенням "експерта". 
Після цього я записав відео де вже довів що це блок живлення. 
?si=SZ8nD8JBfEptrdYR
Але модератор відповів що це вже байдуже, рішення прийняте і ніхто розглядати не буде

Що робити в такий ситуації? Продавець, як виявилось, відомий продажем саморобних трофеїв і був забанений на райберті вже декілька разів... 
Модерації все рівно читати та вникати в докази не мають часу? Бажання? Можливо з допомогою людей які реально розбираються можливо буде щось довести. Мене обурює знаходитись на одній платформі з людьми які нагло в очі кидають.

11.09.2024Author
Варто ще додати кілька фото дротів. Фаза нуль земля. Певно після цього сюрреалістичність висновку буде ще більш незрозуміла
Answers: 0
11.09.2024Author
Та виходу. Ніяких коаксіальних кабелів. Просто Дріт ПВС який йде до закороченої "антени"
11.09.2024
Не розумію як "знавець" на 100% визначив що це пристрій для постановки радіоелектронної завади якщо як мінімум вихід мав би бути коаксіальним а не у вигляді кабеля для підключення LED стрічки.
11.09.2024
Так званий "реб" явно нічого спільного з ребом немає. Питання тільки чи це військові користувались муляжем не знаючи цього, чи продавець свідомо сам створив такий макет і намагається його видати за справжній трофей. Шкода, що "знавець" судячи з всього не сильно компетентний в питаннях пристроїв радіоелектронної боротьби. До речі, за манерою спілкування продавець нагадує ось цього персонажа, який займався подібною діяльністю. В проданих лотах можна ознайомитись з "творчістю" Все проданные лоты пользователя шаппик | REIBERT.info
12.09.2024Answer fisherslav
Та фото всі тіж самі. Я чуть не впав коли побачив радіостанцію Драгон, та Р-105м нібито трофейні. Таке враження що він просто все підписуює "трофей". Так скоро і мосінки ммг підуть ""трофейні""
12.09.2024Answer DoctorWolf
Ще комари із дохлими батареями 89 го року.
12.09.2024Answer DoctorWolf
А трьохлінійки доречі дійсно були. Знайомий розповідав що вони затрофеїли таку снайперку. Але це на початку було. Мабуть тоді їх командири вирішили барахло усіляке посписувати
12.09.2024AuthorAnswer valis
Мобілізованим видавали. Зазвичай тим, хто з окупованих територій
Answers: 1
Answers: 2
12.09.2024Answer fisherslav
Ну наврядчи русня цим користувалась. Не на стільки ж вони тупі. У кожній роті є зв'язківець який зрозуміє що це не РЕБ
12.09.2024AuthorAnswer valis
Цим і неможливо було користуватись... Тут на фото видно, що блок живлення під'єднаний до антен. Під виглядом блоку реб. Продавець качає мені що це не його саморобка, а реальний реб просто сгорівший.....
12.09.2024
Так посмотреть все его лоты, там даже спички трофейные будут и ложки совдеповские, любую хрень подписывает что трофей. Явный разводила и кидала которого модеры виолити зачем то покрывают, ведь лоты перед выставкой проверяются и это кто-то пропустил и свою халатность не пртзнает
Modified by author 12.09.2024
12.09.2024
Это что, на ресурсе теперь можно откровенно заниматься разводом людей без наказания? Человек собрал кучу мусора, сбрызнул черным баллоном и спокойно продал как РЭБ. Куда смотрит администрация?
12.09.2024
Ларчик открывается просто. Начинку блока москали сперли и пропили, сделали макет, в армии это обычное явление. В таком виде и попался как трофей...
12.09.2024AuthorAnswer Stowmaster
Так передивіться фото ще. Там блок живлення під'єднано до антен, під виглядом блоку реб. Це буквально макет продавця. Його намір видно по банам та лотам на райберті) Трофейні пейджери..... І так далі. Певно ще треба додати актора, якого він для фото взяв. Доречі від фото в чаті вже відхрещується
12.09.2024Answer Tactii
Ахаха Пише що чуваку ногу відірвало, а сам чистенький і каска якась чи то страйкбойна  чи бутафорська, а головне теж чистенька наче з магазину тільки. А позивний маркером на касі взагалі ржака.
Modified by author 12.09.2024
12.09.2024Answer valis
Так в "підерга" на фото кетчуп на обличчі, продавець його з'їсти мабуть хотів))
13.09.2024Answer Tactii
Актор приліг відпочити та накрився від прохолоди, молодець!
13.09.2024Answer Tactii
Акуми хоч робочі?)) Я от думаю - навіщо продавцю було б витрачати купу часу, щоб зробити такий макет і продати його за 750 грн? Хоча, якщо є час та фантазія...
13.09.2024AuthorAnswer Docadept
Та бо на райберті забанили після цього лоту. Там би дорожче пішов.... Акуми робочі)) але такі стрьомні літій пакети... Ще подумаю чи використовувать
12.09.2024Author
Дуже цікава відповідь. Сподіваюсь що все ж таки ми прийдемо до вирішення і це просте непорозуміння... Тому що продавець явно кидає людей на саморобних трофеях. При тому начинка яких навіть не відповідає дійсності.....
12.09.2024
Коли я відбував службу в армії , а це було у дев'яностих, у нас в частині були радіостанції, осцилографи, медичне обладнання, інша електроніка, радянського виробництва... Все під інвентарними номерами, на пломбах, але непрацююче. І дідусь, йдучи на дембель, сказав, щоб у мене й думок не виникало лізти туди, бо там усередині давно вже нічого нема.
Та, звісно таке було є і буде. Але питання чесності продавця. Як подивитись на його лоти видно що до трофеїв відношення - тільки його вигадки .. а що цей блок це блок реб він явно наполягав...  Хоча видно що це блок живлення. І глузував що я дурний 220 туди куди не треба подаю.
12.09.2024Author
Висновок експерта. Ми маємо що на віоліті кидати людей - цн норма
13.09.2024Answer Tactii
Ось ці слова "знавця" виказують, що це ніякий не знавець, а просто .....бол, бо такую маячню ніколи не напише спеціаліст з едектроніки.
12.09.2024
На відео корпус від ребу, кишки від блоку живлення. На війні це як тенісний м'ячик у протигазному шлангу))) Питання лише, хто зробив крадіжку із підміною, і чи знав про це продавець...
Вище кидали посилання на лоти продавця перед баном. Я вважаю що продавець ці трофеї сам виробляє
12.09.2024Author
Звісно бажано було б побачити відповідь модерації на цю тему. Але певно цн вже неможливо. 
Вітаю шановні!
На віоліті продавати фуфел нн тільки можна, а ще й підтримується адміністрацією!
12.09.2024Answer Tactii
Адміністрація віоліті за всі свої роки роботи досі не в курсі що поштові оператори складають акт прийому-передачі тільки при отриманні відправлення, але вперто кожного разу вимагають цей акт при відмові від отримання. Акту огляду взагалі не існує як такого, питав в операторів НП.
12.09.2024AuthorAnswer Vasi4
За останні декілька років ресурс стає платформою де можна продати будь що під видом будь чого. А модераторам взагалі не цікаво в питанні розбиратись. Комісія сплачена - все ок. А то не дай боже прийдеться повертати гроші, або банити шахрая :( І це сумно....
12.09.2024
На жаль так, якщо забрали лот з нової пошти, то вже, на жаль, не доведете, що так і було. Якість підробки настільки низька, що при приймальному огляді підробку можна було визначити. Такі теми не поодинокі, відносно нещодавно хтось купив значок більш чим за десять тисяч, і лише через півроку вияснив, що це навіть не підробка, а просто фантазія - таких знаків історично і не було.
Мене б влаштувало виключно бан продавця. 750 грн не така й сума, щоб плакати. Мене обурює несправедливість рішення. Приходить експерт і каже - якщо блок живлення під'єднаний до антени це все рівно реб, навіьь якщо він працювати не міг та завад ставити не міг. Це буквально знущання. Хто цей експерт? Невідомо. Головне що модератор, який в темі не розбирається вважає його експертом. 

З таким успіхом можна продавати трофейні шоколадні медалі і запевнювати що це золото. Бо воно жовтого кольору, а ще так сказали комусь там хтось там ...
12.09.2024Answer Tactii
На рахунок підробок був такий випадок - знайома замовила через якусь шарашкіну контору по рекламі у фейсбуці за 5000 (при доларі 25)  самсунг, реальна ціна якому тисяч 15. Наложкою, без передоплат. Подивитися, що приїде прийшов і я. Приїхало невідомо що, 2/16 із застарілим медіатеком, оформлене під самсунг. Відмовилася забирати. Після чого стали наярювати із погрозами. Я взяв слухавку, і. не скуплячись на образи та ненормативну лексику, сказав, або тихенько забираєш своє л..., або заява у поліцію про замах на шахрайство, і тобі може і нічого не буде, але телефон вилучать. Телефон забрали, але після чого з'явилися щоденні смски про спроби взлому аккаунту фейсбук. Припинилися після зміни прив'язаного до фейсбка номера телефона. Сорі за офтоп.
Я думав що такі схематозники зникли ще років 7 тому.....
14.09.2024Answer Tactii
Вы до сих пор не знаете, кто тут "эксперт". Вполне известный персонаж MUZZy
14.09.2024AuthorAnswer yuriy64
Ого, модератор пише що він військовий! Аж цікаво де ж він таке бачив))) Здається таке ще в телемарафоні перестали показувати роки півтори тому.... Хоча всяке буває, продавець по опису теж залишився в тих часах.... Бажаю експерту та продавцю трохи краще вивчити матеріальну частину та подивитись на "кустарні вироби тупих орків" наживо (в нас є музеї, якщо що).
18.09.2024Answer Tactii
Та чорт його зна. Усіляке буває. У рашці охочих розвести вистачає. Замовити РЄБ могли попросити через родичів, які купили його на авіто. І навіть певний час використовувати могли по незнанню. Якби не історія цього продавця на reibert + дешева постановка на фото то цілком би повірив що таке могло потрапити на фронт.
Modified by author 18.09.2024
18.09.2024AuthorAnswer valis
Виходячи з слів експерта (що в рашці ребом назвуть то для нього теж реб) та з продавця - в нас охочих, нажаль, не менше....
13.09.2024
Ну в принципе ничего нового, если ты купил что то на виолити, и с покупкой что то не так, то виноват ты сам, потому что купил это на виолити
13.09.2024Answer Moneylove
Но альтернатив по многим позициям нет по купить/продать по справедливой цене. Так и живем 
Правда по милитари есть reibert. Слава Богу там адекватная администрация
13.09.2024Author
Я вирішив запросити модератора в чат ще раз  та скинути посилання на дану тему. А ні. Думка спільноти нікого не хвилює, коли є ФАХІВЕЦЬ. 
З правил: "на прохання Користувача, модератор Віоліті / залучений Віоліті фахівець може висловити свою думку щодо Лоту, яка не є оцінкою експерта;"
Але його видають за експерта...
Як добре коли дві людини, які взагалі нічого не розуміють вирішують питання шляхом, щоб "нікому не було погано"....
18.09.2024
В принципі якщо є докази, що когось на райберті забанили безпосередньо за саме цей предмет, а саме за макет, тоді, враховуючи описану історію походження лоту, виходить, що продавець знав що продає, з усіма подальшими наслідками, незалежно від того ким він був на райберті - продавцем чи покупцем...
18.09.2024AuthorAnswer Stowmaster
І певно знав що наслідків на віоліті не буде, що дуже прикро:) Але так... Переглянувши його лоти.... Він і рації пілотів трофеїв в піхоти, вже 10 штук. Англійську гільзу передану нам продає як "підрську" і пейджери з радіо телефонами трофеїв (пейджери певно в хамаса)
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.