Всіх вітаю!
Я придбав на аукціоні лот
Лот до ребу відношення не має, як виявилось вже дома. Замість блоку завад примотаний блок живлення.
Додаю посилання на аналогічний
Та скріншоти і фото розмірів, на сайті також вказані ті самі розміри
Цих доказів для експерта виявилось недостатньо. Докладаю скріншот з рішенням "експерта".
Після цього я записав відео де вже довів що це блок живлення.
?si=SZ8nD8JBfEptrdYR
Але модератор відповів що це вже байдуже, рішення прийняте і ніхто розглядати не буде
Що робити в такий ситуації? Продавець, як виявилось, відомий продажем саморобних трофеїв і був забанений на райберті вже декілька разів...
Модерації все рівно читати та вникати в докази не мають часу? Бажання? Можливо з допомогою людей які реально розбираються можливо буде щось довести. Мене обурює знаходитись на одній платформі з людьми які нагло в очі кидають.
Вітаю шановні!
На віоліті продавати фуфел нн тільки можна, а ще й підтримується адміністрацією!
З таким успіхом можна продавати трофейні шоколадні медалі і запевнювати що це золото. Бо воно жовтого кольору, а ще так сказали комусь там хтось там ...
Правда по милитари есть reibert. Слава Богу там адекватная администрация
З правил: "на прохання Користувача, модератор Віоліті / залучений Віоліті фахівець може висловити свою думку щодо Лоту, яка не є оцінкою експерта;"
Але його видають за експерта...
Як добре коли дві людини, які взагалі нічого не розуміють вирішують питання шляхом, щоб "нікому не було погано"....