Вітаю! Допоможіть ідентифікувати предмет
Send a request on the topic
Каталоцький медальйое
Каталоцький медальйое
Report a comment
Your request has been sent
You have already sent a request
Delete message from ?
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".
RepeatConnection check...
Internet connection is restored!
Это немецкий религиозный медальон, первая половина
19-го века. , общее название - Чудотворный медальон Богоматери
В таком виде ценности не имеет.
тут - Медальйон
живым выглядит так
там изображен святой Алоизий,
в хорошем виде найти очень тяжело, такой
En el anverso la Inmaculada, según la Medalla Milagrosa francesa.
Мова йде про медаль, що датована 1830р. авторства Catalina Labouré.
В дещо кращій якості
Чому написав "не знаю":
1. В цілому ринок цього типу медалей відносно молодий - років 15-20, оскільки жвавий інтерес в науковій сфері (грунтовні, а не епізодичні, дослідження, каталоги) фактично почалися напрткінці ХХ та у ХХІ ст. Як наслідок, ціна та інтерес до окремих екземплярів слабко прогнозовані.
2. Якщо ринок в ЄС більш-менш формується, то в Україні тільки зароджується, а тут ще війна. Спрогнозувати зацікавленість невеликого кола реальних колекціонерів дуже важко. Тому, тут щось може злетіти до небес, бо кортить, а щось піти за копійки, бо не знаю, що воно таке є. От, до прикладу, пару років тому купив за смішні гроші (кілька сот грн), та й ще висіла кілька місяців, срібну авторську медаль "з вищої ліги" відомого медальєра (був головним на римському мондворі), випущену у 12 екз. для вищих ієрархів Престолу і очільників міста. Потім, правда, її активно розтиражували у різноманітних формах і навіть на монетах, але вже без авторських мінтмарок, окрім, монет.
3. Стан, ну, на трієчку ... з плюсом :) та ще й не дуже популярна межа ХІХ-ХХ ст. Але!! Вимираючий вид за технікою для цього типу, та й матеріали, майже не використовуєма вже бронза або модернова альпака. Перехідний звір, анахронізм :)))
Вибачте, трохи понесло, фінішую. Тому, що буде тут і чи буде інтерес, дійсно, не знаю.
Для орієнтиру, але врахуйте різницю в стані і наші реалії!
І так у власному магазині:
U/D Germany Virgin Mary & St. Aloysius Religious Medal Lot#OV1108 35x45mm
На мою думку, ось із цією знижкою вже більш реально:
U/D Germany Virgin Mary & St. Aloysius Religious Medal Lot#OV1108 35x45mm – Shop
Ще на єбенях є їх же без знижок і не їх інша взагалі в неадекваті.
Це все альпака.
В бронзі ближче до реальності траплялась за 35 Євро, але загубив посилання. Є неадекват.
Взагалі, близькі мені 2 італійські аукціонні "будиночки" і один француз виставляють такого типу речі (за станом ниже Bellissimo/TTB і те, якщо дуже цікаве, навіть не розглядають, якщо не раритет) на старт не в благородних металах зазвичай в діапазоні 10-20 євро, а там як піде, половина не продається, щось взлітає у 2-4 рази, але що, ніхто не може вгадати вже років 7 :))) Навіть тоталізатор був.
У німців інтересу майже немає, у них своя фалеристика:))