Answers: 0
yrd31
24.09.2024
В тих ГК, які тримав в руках особисто, трошки повнота променя була інша, більш був опуклий. Чи це потоншення  наслідок інтенсивного вжитку, чи чогось іншого - не знаю.
30.09.2024
Тема не моя, но видится оригинальный крест, уставший, но за интересный подвиг.
Колодка левая
21.03, 10:01Answer SemenM
Вітаю, а підкажіть будь ласка, що за література?
21.03, 12:29Answer VIDARR
Можно скачать без проблем в интернете, там много томов
Answers: 1
19.03, 21:34Answer favorx
Як з Вами зв"язатись?
Removed by author
21.03, 14:34AuthorAnswer favorx
Добрий день! Медаль у моїй колекції. Вам, як нащадку, передам за ціну за яку був викуплений лот. Гроші - не питання, домовимося. Виставив гайку (символічний лот) - відкриємо чат і обміняємося контактами.
Answers: 2
19.03, 17:14
Мені потрібно з Вами зв'язатись, я Вас дуже прошу вийти зі мною на зв'язок
21.03, 23:50AuthorAnswer favorx
Добрий день! Медаль у моїй колекції. Вам, як нащадку, передам за ціну за яку був викуплений лот. Гроші - не питання, домовимося. Виставив гайку (символічний лот) - викупіть символічний лот - відкриємо чат і обміняємося контактами.
19.03, 17:30
Removed by author
19.03, 17:42
Removed by author
19.03, 22:23Answer ГАЙДАМАКЪ
А що таке? Є сумніви? То чому мовчимо?
Це не стосується даного лоту, я хочу зв'язатись з цією людиною. В нього опинилась медаль мого діда, який загинув у роки ВВВ
19.03, 22:43Answer favorx
Та я не про вас. Я про дизлайк мого вердикту щодо справжньості хреста )
19.03, 22:46Answer ГАЙДАМАКЪ
Та я не про вас. Я про дизлайк мого вердикту щодо справжньості хреста )
))) Ви не знайомі з господарем цього лота?
Answers: 9
20.03, 18:52
ГХ з теми мені особисто не подобається, і питання не в пошкрябаних цвяхом променях, - відсутні деякі "водяні знаки" і є в наявності дещо, чогось не мало бути. Але(щоб потішити тендітних колекціонерів фалеристів) то лише моя особиста думка, до якої нів'якому разі не слід прислухатися (адже я ще нічого не продав і не купив) .
20.03, 19:43
Авжеж)) Особливо зацікавили "деякі водяні знаки"-та найбільше-це "дещо,чогось не мало бути ))  " Єто же очєнь і очєнь-  но зачєм же?..Да! ДА ! Но-НЄТ". Треба ще його кольоровими лініями перекреслити-як твій клон оригінальність клєйма визначає))) Вже навіть інші стєбатись почали)  Та не переймайся -вони ж "нєвчьониє". В них не тот "цєнтр тяжєсті" і другой "парад на ліце" )))
20.03, 20:06Answer ГАЙДАМАКЪ
Авжеж)) Особливо зацікавили "деякі водяні знаки"-та найбільше-це "дещо,чогось не мало бути ))  " Єто же очєнь і очєнь-  но зачєм же?..Да! ДА ! Но-НЄТ". Треба ще його кольоровими лініями перекреслити-як твій клон оригінальність клєйма визначає))) Вже навіть інші стєбатись почали)  Та не переймайся -вони ж "нєвчьониє". В них не тот "цєнтр тяжєсті" і другой "парад на ліце" )))
Вважай, що це втвій тест на профпридатність. Разом з отим твоїм клоном може доведете, що це правильне клеймо. Слабо?
20.03, 20:34Answer Kopartel
Ви все ж погодились на тестування,проФФесоре-клєймолог? Тест простий, Знайдіть справжнє клеймо. І тоді всі побачать,що ти спец. Якщо відповіді не буде- то ви бовдур і пустомєля. На тест 20 хвилин. Час пішов.
20.03, 21:19Answer Kopartel
Час тестування вичерпано. ДЕ ВІДПОВІДЬ??? НЕМАЄ???Сідай,два,бовдуре ! Какой ти ,нафіг,танкіст )))
20.03, 20:12Answer ГАЙДАМАКЪ
Дурна звичка, спамити тему своїми постами, що ніяк не стосуються предмету обговорення.
20.03, 20:24Answer ГАЙДАМАКЪ
Ось ще твої тестові роботи:
Медаль.Виленское пехотное юнкерское военное училищеМосковская школа прапорщиков К.Ф Карл Фаберже 1915 Год (Копия)
20.03, 20:40Answer Kopartel
Так це оригінали,які ваша ботоферма фуфлила-як і почотнік намагалась зафуфлити. Чекаю на відповідь по тесту.
Answers: 3
20.03, 20:47Answer ГАЙДАМАКЪ
..
Removed by author
20.03, 21:11Answer ГАЙДАМАКЪ
вітаю Вас ! вони вже тему мою побачили, я просто сюди не заглядав, так би почекав трішечки :)))
20.03, 21:23Answer germanserj
Завалив тест головний клєймолог віоліті... Я так і знав,що він самозванець)))
20.03, 21:16
це у технічну службу(службу підтримки) потрібно звертатись. Знизу сторінки є ось таке:
20.03, 21:36
Це не поодинокій випадок. Якщо ціна приємлива, то перебивають і купляють адміни. Я вже сперечився з ними, але марно.
20.03, 21:13
Взагалі існують тут якісь правила ? адекватні чи ні ? що до відгуків купив товар за 2200 в рейтинг вискочило 03 бала .віоліті .у вас є якісь правила ?
20.03, 21:32Answer Brakonier
Це є в спільноті розділ "про життя"-вам треба там створити тему-інакше,вас ніхто тут не почує крім автора цієї теми та пари користувачів...
Answers: 3
20.03, 23:24
Ботофєрма поскаржилась адмінам на результати тестування коППаного тєРРаріста? Ну ок))
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.