Доброго. Тут багато людей, які знаются на фальшаках і зацікавлених в поповненні своїх колекцій. І Вас би повідомили, якщо монета була фальшивою, поцікавились би намірами стосовно продажу.
Доброго. Тут багато людей, які знаются на фальшаках і зацікавлених в поповненні своїх колекцій. І Вас би повідомили, якщо монета була фальшивою, поцікавились би намірами стосовно продажу.
Оце я розумію справжній фахівець, об'ємна та доступна відповідь, велике дякую вам за увагу.
Оце я розумію справжній фахівець, об'ємна та доступна відповідь, велике дякую вам за увагу.
Зараз зроблю тему з чотирьох ягідниками, всі очі зламав уже ну начебто на першому аверсі 4 ягоди і жирні і склеєнні а от трапеція мені ніяк не дається))) допоможіть будь ласка розібратися в даний науці. Якщо зайняті то коли буде можливість будь ласка . Зроблю тему посилання скину сюди. Завчасно дякую з повагою
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".