Answers: 0
Answers: 1
25.09.2024
Вам же написали різновид монети? Що не зрозуміло? Звичайна монета ціною рівно 50 копійок.
25.09.2024AuthorAnswer Rusnak
Вам же написали різновид монети? Що не зрозуміло? Звичайна монета ціною рівно 50 копійок.
Та все зрозуміло) чому такі тони в вашому листі?) ми знайомі? Доброго вечора ми з України)
25.09.2024
Які тони? Хто з вами якісь стосунки з'ясовує? Вам до мене дали чітку відповідь.
Які тони? Хто з вами якісь стосунки з'ясовує? Вам до мене дали чітку відповідь.
Так я зрозумів відповідь)
25.09.2024AuthorAnswer Client709464
Так я зрозумів відповідь)
Які стосунки з'ясовуєте? Не накручуйте себе , зробіть глибокий вдих і видихніть
25.09.2024AuthorAnswer Client709464
Які стосунки з'ясовуєте? Не накручуйте себе , зробіть глибокий вдих і видихніть
І пішли в мою тему скажете фальшиві чи ні
25.09.2024Answer Client709464
Якісь ви дивні, мабуть втомились саме ви. Всього доброго!
Modified by author 25.09.2024
Якісь ви дивні, мабуть втомились саме ви. Всього доброго!
І вам хорошого настрою
Answers: 2
25.09.2024
Доброго. Тут багато людей, які знаются на фальшаках і зацікавлених в поповненні своїх колекцій. І Вас би повідомили, якщо монета була фальшивою, поцікавились би намірами стосовно продажу.
25.09.2024AuthorAnswer Ekaterinazzz
Доброго. Тут багато людей, які знаются на фальшаках і зацікавлених в поповненні своїх колекцій. І Вас би повідомили, якщо монета була фальшивою, поцікавились би намірами стосовно продажу.
Оце я розумію справжній фахівець, об'ємна та доступна відповідь, велике дякую вам за увагу.
26.09.2024AuthorAnswer Client709464
Оце я розумію справжній фахівець, об'ємна та доступна відповідь, велике дякую вам за увагу.
Зараз зроблю тему з чотирьох ягідниками, всі очі зламав уже ну начебто на першому аверсі 4 ягоди і жирні  і склеєнні а от трапеція мені ніяк не дається))) допоможіть будь ласка розібратися в даний науці. Якщо зайняті то коли буде можливість будь ласка . Зроблю тему посилання скину сюди. Завчасно дякую з повагою
26.09.2024AuthorAnswer Ekaterinazzz
50 копійок 4 ягідник 4 шт на визначення
Answers: 2
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.