Anonymous
Anonymous
26 September 2024, 10:22

Прошу оценить, и обсудить состояние

Прошу оценить, и обсудить состояние
Лыжница , спорт , девочка фарфор ЛФЗ

26.09.2024
Дуже дивний варіант фотографувати речь для якогось визначення. Зверху вниз, впритул обличчя.
26.09.2024Answer olirka
Дуже дивний варіант фотографувати речь для якогось визначення. Зверху вниз, впритул обличчя.
Похоже что Аноним - новичок ... Этим все и объясняется
Answers: 0
Anonymous
26.09.2024AuthorAnswer olirka
Испавлюсь
Answers: 2
26.09.2024
Кончик лыж отбит - требуется реставрация !!!
По проходам - Посмотрите в проданных
26.09.2024Answer Vintage_and_antik
Вы имеете ввиду тот кончик, который вверху, от руки и вверх на уровне головы и выше?
Anonymous
26.09.2024AuthorAnswer Vintage_and_antik
Кончик лыж отбит - требуется реставрация !!! По проходам - Посмотрите в проданных
Там все целое ниче не отбито
26.09.2024Answer Vintage_and_antik
Я понял, так и думал, что об этом конце имели ввиду. Ниже чуть разовью мысль - см.
Anonymous
26.09.2024AuthorAnswer Vintage_and_antik
Самый кончик лыж
Целое все
26.09.2024
Коллеги, может я чего-то не всё видел, поэтому задам вопрос: а вот кто-нибудь видел когда-нибудь на таких статуэтках  Лыжниц (или Девочек с лыжами), чтобы на задней, на скользящей поверхности лыжи (на фото - это вид спереди) был расположен вот этот выступ, в реалии тех времён - типа "петля" (не знаю, как он точно называется на лыжах) в которую продевается нога для фиксации??))))
26.09.2024Answer LOGOTYPE18
Дивно, але так. На італійському сайті. Зараз вже видалено.
Мабуть просто неправильно склеїли. Так буває. І повтори помилок бувають.
26.09.2024Answer Alex_910
Ви маєте на увазі "неправильно склеїли" на ЛФЗ?
Answers: 1
lufa361
Бо підробка. Тому і не бачили. Індивідуальна творчість окремо взятого гаража.
26.09.2024Answer lufa
Шановна lufa, якщо Ви мала на увазі під "наводить на роздуми", що на OLX за наведеним Вами посиланням продається ця сама статуетка - повністю з Вами погоджуюсь. Якщо Ви додатково мала на увазі й те, що в інших лотах  фарфорових статуеток даного Продавця там на OLX представлені практично поголовно підробки та фейки і це додатково "наводить на роздуми" у тому числі й стосовно даної лижниці (хоча й без цього тут є ряд "моментів" в статуетці) - також з Вами повністю згоден.))
lufa361
Авжеж. По всіх пунктах. Можливо- це спеціалізація продавця, можливо- таке хоббі. Це його особиста справа. А Лижниця страшна, роздивіться обличчя . Я думаю, що ЛФЗ не міг собі "дозволити"  такого " розпису".
Answers: 7
26.09.2024
По цим дивним фото я би особисто не купувала. Фігура не рідкість, лижі явно якісь руками роблені. Обличчя дебілкувате.
Anonymous
26.09.2024AuthorAnswer olirka
По цим дивним фото я би особисто не купувала. Фігура не рідкість, лижі явно якісь руками роблені. Обличчя дебілкувате.
Ну как лфз сделал такое и лицо
lufa361
26.09.2024
Знаєте, я ніколи не розуміла, чому люди так гостро реагують на критику виставлених ними фігурок. У всіх траплялися випадки купівлі сумнівних за походженням фігурок. Що ж тут зробиш. То ж не ви іі зробили і розписали, чого так бити себе в груди і щось доводити. Вона для вас справжня- і добре. А може то ви сам такий умілець, що забабацали статуетку і тепер говорить ваша авторська гордість? Тоді я б вас зрозуміла.
Anonymous
27.09.2024AuthorAnswer lufa
Знаєте, я ніколи не розуміла, чому люди так гостро реагують на критику виставлених ними фігурок. У всіх траплялися випадки купівлі сумнівних за походженням фігурок. Що ж тут зробиш. То ж не ви іі зробили і розписали, чого так бити себе в груди і щось доводити. Вона для вас справжня- і добре. А може то ви сам такий умілець, що забабацали статуетку і тепер говорить ваша авторська гордість? Тоді я б вас зрозуміла.
Вы  не правы
27.09.2024
Так может всё-таки автор темы выложит фото с нормальных ракурсов, в том числе и с обоих боков фигурки и не под углами сверху вниз или снизу вверх при которых непонятны истинные пропорции тела фигурки, угол поворота её лица и т.д.
Пока, при данных фото:
- лыжи вызывают очень большие сомнения; ну разве если признать изделие уникальным вследствие "перепутывания сторон" на заводе ЛФЗ
- отсутствует детализация плетения косичек - практически ровные, хотя должны чётко выделяться узлы переплёта;
- косички ниже завязок бантов идут поверх бантов, а должны под бантами.
27.09.2024Answer LOGOTYPE18
А еще шарфик забыли упомянуть, его рельеф, угол расположения стороны с бахромой. А так же роспись волос. Немного не такой наклон головы.  А вот про лыжи, вы упомянули зря, ой зря.  Статуэтка превращается, статуэтка превращается, превращается ..........в уникальную, единственную в своем роде вещь, авторский экземпляр, опытный образец с не туда загнутыми кончиками лыж.
27.09.2024Answer Docadept
+++
После этого - и обсуждать далее нечего .Все максимально ясно
Anonymous
28.09.2024AuthorAnswer Docadept
Просто залишу це тут.
Ну это не мое объявление ,я на олх фигурку не вылавливал ,я понимаю как это выглядит но это не мое объявление
27.09.2024
Вельмишановні мною фарфорові пані та панове, кожного разу отримую неабияку насолоду від подорожі з Вами у Східному експресі:
А хто це в нас тут вбив поважного пана? - А шо таке? Всі разом і замочили пройдисвіта!
lufa361
27.09.2024Answer ANDRT
Аякже. " Здесь вам не тут"(с).  Прикольний дядько був, хоч і кацап( то я про Черномирдіна).
27.09.2024Adept
Вітаю.
Тут немає сенсу навіть обговорювати, лот два чи три рази закривався з надією що продавець зрозуміє чому.
28.09.2024
Ось так!!! Ну-ну-ну (махаю пальцем)!!!!Тепер будете знати, ANDRT та olirka, що критикувати третіх осіб, якими себе вважає адміністрація (тепер буду писати з маленької букви), зась! Критикувати "портрет" заборонено в усі часи та на усіх рівнях. Ви що, холопи, не знали?
А якщо серйозно, то видалення коментарів з посиланням на Правила, з боку адміністрації виглядає ницо. Можете мене за це забанить!
Modified by author 28.09.2024
28.09.2024
Тю, а я дурень сподівався, що мені яку медалю на щию приб'ють, а вони зобідилися ... чи просто жлоби, вибачайте, цілую ніжки.
Аааа, флуд, виправляюсь, по темі, експертно вважаю, що порцелянова фігурка автора отримала медалю порцелянову у 1978 році за рогом Мейсена, ось
28.09.2024Answer ANDRT
Там не флуд, а оце, напевно: "- інші вирази або спонукання до дій, що дискредитують Користувачів Спільноти і/або сайт Віоліті."
28.09.2024
Тільки незрозуміло, чому хтось чекає висновків експертів, але цих експертів зась.
28.09.2024Answer olirka
Даже не говорите об экспертах. Вот в этой теме Статуэтка Юноша с козлом. Германия. 19 век. Стиль: Неорококо на визначення  имела неосторожность написать, что статуэтка не Мейсен, не Севр и даже не Графенталь, а Китай, и даже обосновать свое мнение - все удалили. Под лотом ничего писать нельзя (меня уже блокировали надолго), здесь в Спильноте тоже нельзя обижать авторов тем.  Наверно вообще покину общество.
lufa361
28.09.2024
Просто спостереження. Під  коментарем  Знавця( gregkon) навіть відсутня піктограма "палець вниз".  Quod licet Iovi (Jovi), non licet bovi.
lufa361
28.09.2024Answer lufa
Переклад(на всяк випадок) -«Що дозволено Юпітеру, не дозволено бику».
28.09.2024Answer lufa
Знаєте, серед Знавців є дуже багато порядних людей і професіоналів свого направлення. І не вони придумали відсутність піктограми "дизлайка / невподобайки". Риба гниє самі знаєте звідки. Таким чином робляться "лояльні та наближені". Але це майже національна "хвороба".
lufa361
29.09.2024Answer КАПІТАН ZELENY
Мій коментар не стосувався безпосередньо знавця, який бере участь у даному обговоренні. Я впевнена, що у всіх знавців немає даної піктограми. Це був приклад, детальний- куди дивитися і хто такий знавець в даному обговоренні. Не варто сприймати все буквально.І я анітрохи не сумніваюся, що призначають « знавцями» людей з досвідом і знаннями. Суть мого коментаря- начальство завжди праве і сумніву це не підлягає.
29.09.2024
Мені тільки незрозуміло, невже адміністрація дійсно вважає, що якщо видаляти коментарі, то це якось вплине на той факт, що всі розуміють? Що адміністрації байдуже що саме продається чи виставляється, головне аби виставлялося.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.