Svetosh
Svetosh
26 September 2024, 17:19

Псалтир Наказание ко учителям

Псалтир Наказание ко учителям
Добрий день. Буду вдячна за допомогу у визначенні  цінності  книги. На корінці є надпис, - псалтир.  Назва - Наказание ко учителям,  яко учить детей грамоте 
как учиться божественному писанию и разумению,указ о поклонах та інше. Не все зрозуміла. Стан -  потертості  обкладинки,  листи всі цілі,  за виключенням декількох( надірвані трохи). На останній сторінці оригінальний напис від 1873р та 1894 ,  про смерть государя Олександра  Олександровича

27.09.2024
Вас какая ценность интересует, материальная или духовная ?  скажу сразу - духовная тут выше.  Если в продажу, то как пример; в прошлом году выставлял старообрядческий Псалтырь в коже с метал. фурнитурой, красным обрезом, бумагой Верже ( у Вас видится простая) 1800 год. и т.д. и т.д.    Состояние правда чуть уставшее.  С третьего захода при десятке следящих пришлось согласиться на 6 тысяч. Такие вот реалии с церковной литературой.
27.09.2024AuthorAnswer Sergo_ua
Щиро дякую за відповідь. Я бачила , декілька років на якомусь сайті псалтир з такою ж назвою, ціна там була дуже висока і там був заявлений псалтир, датований 1646р. Тепем не можу його знайти. 
Ще раз дякую, що приділили мені час, бо я вперше на віоліті. Не знаю, поки, що з ним робити, Ви праві, щодо цінностей.
Answers: 0
Answers: 1
27.09.2024Author
Щиро  дякую за відповідь.  Я бачила , декілька років  на якомусь сайті псалтир з такою ж назвою,  ціна там була дуже висока і там був  заявлений псалтир,  датований 1646р. Тепем не можу його знайти. 
Ще раз дякую,  що приділили мені час, бо я  вперше на віоліті.  Не знаю, поки,   що з  ним робити, Ви праві,  щодо цінностей.
27.09.2024
Рад был помочь.  Если решитесь на торги, можете зайти с 1 гривны с резервом , либо сразу выставить нужную сумму. Вариантов хватает.  Увидите реальную реакцию покупателей. Удачи.
27.09.2024AuthorAnswer Sergo_ua
Как  то страшновато. Еще не выставляла ничего. Спасибо)
Answers: 1
28.09.2024Author
Доброго дня.  Вибачте,  але з'явилось ще питання( після вивчення  умов продажу). Як Ви вважаєте,  ця книга може бути репринтом?   Дякую.
29.09.2024Author
Дяку,ю  за допомогу. Я Вам раніше  писала що бачила таку книгу,  знайшла сайт.  Зробила скрін.  Хотіла б почути Вашу думку з приводу  ціни. Чи може ця книга така унікальна?
Вибачте мені за дотошність,  та хочеться розібратись з цим питанням до кінця. Щоб не лишити сумнівів. Дякую Вам за терпіння.
29.09.2024
Если с сайта  " Мешок", то удивляться не стоит. Там цены и наличие фуфла зашкаливают. И равняться на российские сайты не советую. Подойдите в храм и покажите книгу  священнослужителю, они разбираются в них. Подскажет когда где и как издана. Я могу в чем то и ошибаться. Только все вопросы  задавайте в разрезе духовной ценности книги.
29.09.2024Author
Дякую за пораду,  Ваш час та терпіння.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.