Ivan_01_
Ivan_01_
6 October 2024, 21:37

Олов'яні солдати

Олов'яні солдати
Вітаю. Я тут новачок тому прошу тапками не кидати! Допоможіть оцінити данні форми для подальшого продажу. В ідеальному (новому) стані! Продавати все разом чи поштучно?

06.10.2024
Добрий вечір!
Чому одразу тапками? Невже ми тут такі суворі та злі? Якщо людина вихована, адекватна, не зверхня - раді вітати в Спільноті )
Гарний у вас набір. Якби в мене було багато вільного часу та я колекціонував мініатюри солдатів різних армій, я б, мабуть, прикупив би )
Продати окремо ви не зможете, бо на весь набір тільки одні фарби. Тому, тут без варіантів. А щодо зацікавленості можете не перейматися. Охочі будуть. Але вірно визначіться з ціною. Спробуйте з резервною вартістю, за яку вам не шкода буде розлучитися з товаром. Якщо резерв не буде досягнуто, ставте старт трохи вище реальної останньої ставки і слідкуйте за торгами )
Вдачі!
06.10.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
Доброго вечора. Дякую за теплі слова та інформацію! Детальніше вивчу правила і умови сайту та створю тему для продажу.
Все-таки уяви не маю з якої ціни хочаб стартувати за весь набір. З повагою Іван.
06.10.2024Answer Ivan_01_
Вважаю, що старт в 10-15 євро був би для початку продаж на Віоліті адекватним. Вирішувати вам.
Answers: 0
Answers: 1
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.