Anonymous
Anonymous
12 November 2023, 16:05

Рим, ауреус

Рим, ауреус

Доброго дня.вашій увазі ауреус, цікаво яка може бути ціна на сьогодні,точне визначення.
По оригінальності сумнівів в мене немає, але готовий вислухати обґрунтовані зауваження.

Answers: 0
Anonymous
12.11.2023Author
Що саме настрожує? Можливо і виставлю на торги, але спочатку обговорення буде правильно.
sagit15758
12.11.2023AdeptAnswer Anonymous
Чого зняли? Незрозуміло. Тут варіантів небагато - або підробка, або прихований дефект (наприклад, реставрація, яку перед виставленням не виявили та не вказали в описі), або якийсь кримінал із походженням монети, який виявився вже після виставлення.
Я думаю, що зважаючи на проходи одноштемпельних на авторитетних ауках - можна ставити на торги.
Answers: 1
13.11.2023Moderator
Вітаю! Дуже гарна монета. Сумнівів не викликає. Чекаємо в торгах. З пов.
Anonymous
15.11.2023Author
Дякую за консультацію.буде на торгах!
Anonymous
16.11.2023Author
Монета в  продажі.
Запрошую на торги.
Успіхів в поповнені колекції !
Anonymous
18.11.2023AuthorAnswer oniQ22
От взяти і щось написати , єкспертів попрікнути, з мінусового ніка звісно, авторитетного.
Ви аргументуйте, виставте фото для порівняння, поділіться знаннями та досвідом.
Answers: 1
18.11.2023
Вітаю,що ви можете сказати на рахунок вушка,якось воно сильно зношене-протерте,сама монета також мала бути зі слідами носіння, логічно?
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.