ramblerok37
ramblerok37
8 October 2024, 18:48

Знак на определение.

Знак на определение.
Доброго дня. Попал в руки такой знак.Подскажите,что это может быть.В какой раздел правильно поставить?Находка не моя.Спасибо с.Ув.

Answers: 0
laert3941
08.10.2024
Жетон Санкт-Петербургского комитета Российского общества Красного Креста для оказания помощи увечным воинам и их семьям. РИ, 1908-17 гг.
выставлять в фалеру РИ, у вас жетон недоработан, нет креста и герба СпБ. так он выглядит
08.10.2024AuthorAnswer laert
Жетон Санкт-Петербургского комитета Российского общества Красного Креста для оказания помощи увечным воинам и их семьям. РИ, 1908-17 гг. выставлять в фалеру РИ, у вас жетон недоработан, нет креста и герба СпБ. так он выглядит
Спасибо
Answers: 1
laert3941
08.10.2024
или кто-то сковырял, а потом зачистили поле....
laert3941
08.10.2024Answer МихаилВ
Вітаю! Чи є клейма на вушку?
на этом типе жетона клеймо обычно ставилось на соединительном кольце.
08.10.2024AuthorAnswer МихаилВ
Вітаю! Чи є клейма на вушку?
Завтра гляну при світлі.
Answers: 2
08.10.2024Adept
Я бачу якесь вдавлення на вушку тому і питаю. Чи Вас засмутело моє питання?
laert3941
08.10.2024Answer МихаилВ
Я бачу якесь вдавлення на вушку тому і питаю. Чи Вас засмутело моє питання?
чого мене щось повинно засмучувать? я не зустрічав цих
жетонів з клеймами на вушку, хоча колись мав пару.  Ті що були свого часу на МіМі і на Імперії були без клейм.
Якщо у ТС на жетоні немає на кільці клейм то можливо що жетон
фальшивий, надпис на ньому не комільфо як на мене....
laert3941
08.10.2024
встречаются изредка жетоны с клеймами на поле реверса,
может и на ушке когда-то поставили, почти 10 лет выпускались же....
08.10.2024Adept
Так дійсно його можна порівнювати з ціми двома аукціонами , та були ще декілька, Кабінет, Єкатерина( це ранній МІМ) та навіть на нумизматичних аукціонах вони проходили. Але мені здається треба ще  дочекатись фото і потім робити висновки . Я сподіваюсь не відкрию Вам очі на те що в той період було багато  приватних виробників які могли іпровізувати .  Але погоджусь з Вами відсутніть накладок дуже насторожує тим паче нема слідів припою.
08.10.2024Adept
Останнє фото в мене взагалі викликає тіки обурення , бо на ньому я бачу підробку. Навіть кольори емалі не співпадають
laert3941
08.10.2024Answer МихаилВ
Останнє фото в мене взагалі викликає тіки обурення , бо на ньому я бачу підробку. Навіть кольори емалі не співпадають
да, жетон совсем подозрительный, эмаль то таке...но вот бутоны
чертополоха вместо хотя бы подобия имперских орлов это нечто...
09.10.2024Author
Как на мои глаза с одной стороны просто место под пробу.Похоже на то не пробы лично я не вижу
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.