Lvivskij_Numizmat
Lvivskij_Numizmat
11 October 2024, 02:25

Сучасний український художник світового визнання

Сучасний український художник світового визнання
Усіх вітаю, цікавить думка спільноти з приводу живопису сучасного українського художника Володимира Немири. 

11.10.2024
І Вам вітання.
Ви хочете, щоб творчість художника оцінили по фотографіях?!
Ну, знаєте, у мене чорно-білий телефон, дружина подивилася і, за її переказом, погляд зупинився лише на цій роботі, трохи замислилася.
Answers: 0
11.10.2024Author
Дякую за Ваш коментар! Я додав фото картин за для ідентифікації самого художника, скоріше цікавить, чи суспільство знає про цього митця. З того, що я дізнався з вікіпедії, він ще є художник-графік, тому перегляд його робіт у чорно-білому більш ніж актуальний;)
11.10.2024
Буває чорно-біле має більший емоційний фон, ніж кольори. Додав трохи філософії, вийшло "Віра, Надія, Любов та Тлінність буття". Вибачте за колаж. 
Кераміку його дружини Катерини точно бачив, його картини вживу, здається, так.
11.10.2024AuthorAnswer ANDRT
Буває чорно-біле має більший емоційний фон, ніж кольори. Додав трохи філософії, вийшло "Віра, Надія, Любов та Тлінність буття". Вибачте за колаж.  Кераміку його дружини Катерини точно бачив, його картини вживу, здається, так.
На днях був присутній на його виставці, у Новому Яричеві, Львівської області. Там власне теж були представлені скульптури та кераміка Пані Катерини.
Answers: 2
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.