olirka
olirka
13 October 2024, 08:07

Зниклі теми

Зниклі теми

Шановні, мені одній муляє , що пости, створені стосовно обговорення предметів, часто видаляються авторами? Як правило, теми створюють аноніми і обговоруються підробки.

13.10.2024
Добрий день. Ви не одна кого це хвилює. Теж звернув на це увагу, тим більше, що було цікаве обговорення, яке було б корисне багатьом хто цікавиться порцеляною.
Answers: 0
13.10.2024
Тавишо!!!! Воно ж потім не продасться, трясця!!
І муляло, і свербіло, і вже смердить, напевно, то вже як рік - гангрена спільнотна.
Ой, Вельмишановна пані, а хто це в нас тему видалив, де було під сотню підробок :))))) Чи то у мене запаморочення?
Якщо на чистоту, то я вже кілька місяців оту гангрену відрубав, переміг внутрішній жлоб  - що мені треба, то я знаю, що не згаю - є в кого спитати ... за гроші або послугу зворотню колись.  В цілому, на фоні загального гармидеру виходить непогана економія грошей, часу та нервів. Отакеннв арифметика :)

Із повагою та шануванням Ваших чеснот.
13.10.2024Author
О, слідкуємо.  Тему видалила , але це свідомо. Замість модераторів та адмінів роботу набридло виконувати.
13.10.2024Answer olirka
Нуот.
Зрання самоосвітою займався, лазив по буржуйському ресурсу. Цитата від адміна:
"The more ebay buyers complain about this untrustworthy seller and its two fake branches (five_stars_five and augusta_fine_arts) because of fake selling , the more ebay seems to support him.
high live the 10% final value fees that allow ebay to cover morale if it ever existed.".

І ще раз "нуотвам", маємо для нової стратегії нові-старіMission and Vision Statements.
14.10.2024Answer ANDRT
Похоже, что цитируемый админ тот ещё тролль.))
Answers: 1
Answers: 1
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.