serzh71
serzh71
25 October 2024, 16:25

Медаль Нахимова на определение

Медаль Нахимова на определение

Здравствуйте. Интересует мнение экспертов по данной медали, ухо пытались паять.

Answers: 0
fada125
27.10.2024
Медаль справжня .номер стерли та нанесли інший .водяні знаки на медалі присутні .щербинка на козирьку .та в третьому звені ланцюга ресничка .
28.10.2024Adept
У мене відчуття, що медаль взагалі виготовлена з олов'яного сплаву з покриттям. Занадто яскраве покриття, не видно слідів затірки номера...
28.10.2024Author
Медаль з жовтого металу,перевіряли,в місці зломаного вуха,то залишки припою,намагались паяти...не вийшло..сама медаль похожа на справжню але номер левий,це збило з пантелику,тому звернувся за консультацією,на сусідньому форумі також написали що фуфло і відштовхувались зновуж таки від неправильних пуансонів в номері..
fada125
28.10.2024
доброго ранку ,в тому місці де був набитий новий номер ,метал яскравіший ніж інший по гурту ,там де починається цифра 5 і 8 видно заглиблення (яму) гурт в цьому місці менший по висоті і при нанесенні нового номера ,деформувався кант в цьому місці ,по всим пошкодженням вм"ятині по бортику реверсі  та зарубці на аверсі я не бачу олова ,олово на вухі де його намагалися припаяти ,і думаю якщо б була з олова то воно би припаялось ,
fada125
28.10.2024
serzh71,зробіть гарні чіткі фото ось цього місця ,і фото на вагах ,дякую
28.10.2024Author
вес пока неначем сделать, нет весов, позже где то взвешу..
fada125
28.10.2024
Дякую .медаль оригінальна .ресничка присутня .що дуже добре видно .за номер все написав вище
28.10.2024Author
Дякую,але для продажу важливу роль відіграє саме думка експерта,а він вважає інакше))
28.10.2024Adept
Про водяні знаки на цій медалі не знає зараз тільки людина далека від фалеристики. І, зрозуміло, ті хто робить копії також знають про них і намагаються максимально наблизити своє творіння до оригіналу. Це підробка.
fada125
28.10.2024
Все це так .за щербинку на козирьку згоден її роблять а от за ресничку вибачте але я такої копій не бачив за 20 років жодної .були кримські копії штамповані які біль менш на шось схожі для музеїв і кіно .все інше що на ринку лиття .не варто уваги .
fada125
28.10.2024
гурт нормально видно тільки там де номер всі інші фото фонові з боку що там можна розгледіти ,сліди біту подряпини та царапки ?який по Вашому повинний  бути гурт ?
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.