Медаль з жовтого металу,перевіряли,в місці зломаного вуха,то залишки припою,намагались паяти...не вийшло..сама медаль похожа на справжню але номер левий,це збило з пантелику,тому звернувся за консультацією,на сусідньому форумі також написали що фуфло і відштовхувались зновуж таки від неправильних пуансонів в номері..
доброго ранку ,в тому місці де був набитий новий номер ,метал яскравіший ніж інший по гурту ,там де починається цифра 5 і 8 видно заглиблення (яму) гурт в цьому місці менший по висоті і при нанесенні нового номера ,деформувався кант в цьому місці ,по всим пошкодженням вм"ятині по бортику реверсі та зарубці на аверсі я не бачу олова ,олово на вухі де його намагалися припаяти ,і думаю якщо б була з олова то воно би припаялось ,
Про водяні знаки на цій медалі не знає зараз тільки людина далека від фалеристики. І, зрозуміло, ті хто робить копії також знають про них і намагаються максимально наблизити своє творіння до оригіналу. Це підробка.
Все це так .за щербинку на козирьку згоден її роблять а от за ресничку вибачте але я такої копій не бачив за 20 років жодної .були кримські копії штамповані які біль менш на шось схожі для музеїв і кіно .все інше що на ринку лиття .не варто уваги .
гурт нормально видно тільки там де номер всі інші фото фонові з боку що там можна розгледіти ,сліди біту подряпини та царапки ?який по Вашому повинний бути гурт ?
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.
There's no Internet connection. Check the connection and click "Repeat".