Musat3977
26.10.2024
Це явний імпорт з Зах.Європи , Середньовіччя , орієнтовно з VIII по XI. 
Це моя суб'єктивна думка
26.10.2024AuthorAnswer Musat
Точно не знаю але здається знайдена в західній Німеччині.
Answers: 0
Answers: 1
26.10.2024
може не пряга?Шось дуже не схожа..Як на мене,може бути частина від зброї...Як на фото..(на стволі).
«VIOLITY»
Musat3977
26.10.2024Answer друг ромео
може не пряга?Шось дуже не схожа..Як на мене,може бути частина від зброї...Як на фото..(на стволі). «VIOLITY»
Пряжка. Така конструкція витягнутої пряжки сприяє більш щільній фіксації, особливо на противагу в протилежну сторону ваги .
Щось подібне в пряжок для фіксації сідла .
Зрозуміло що це елемент підвісу до х/з .
26.10.2024
Вітаю!
Я також замислився щодо "пряжки"... Конусоподібне звуження я в пряжках не бачив та і функціонал такої ремінної пряжки мені невідомий. Це щось інше.
27.10.2024
Римский период (I-IV века н.э.): В это время бронзовые пряжки и украшения с резными изображениями лиц или фигур часто встречались, особенно в культурах, на которых было влияние Римской империи.
27.10.2024Answer VorobeiJa
Надайте посилання на саме такий тип пряжок, який ми обговорюємо.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.