Alesya123
Alesya123
26 October 2024, 16:49

Помогите оценить

Помогите оценить
Это редкая дорожная банка для специй в грузинском стиле, сделанная из материала олово/толерант. Шестисекционная коробка идеально подходит для хранения специй или других мелких предметов во время путешествий. Его возраст приходится на период 1800-1849 годов.
Размер 17 см×9см
Клеймо очень плохо видно

26.10.2024
Вітаю!
А от Спільноті як хотілося б побільше інформації від вас! Уявляєте?
Розмір, матеріал, клейма виробника... Хіба різні спеції тримають в одному посуді під однією кришкою? В такому випадку, вони повинні бути ще і в щільній індивідуальній упаковці.
Answers: 0
26.10.2024
Ви серйозно?
Клеймо "Лекеть" - TRADE MARK (торгова марка, в перекладі)  в 1800-1849 роках? Я впав під стіл....
26.10.2024AuthorAnswer КАПІТАН ZELENY
В предыщем комментарии вы написали что вам мало информации,  я её нашла в интернете. Теперь вы пишете что она не верная. Хотя я же и выставляю фото для збора верной информации.
26.10.2024Answer Alesya123
Дякую за надану інформацію та додаткове фото. Все розташувалося на своїх місцях. А в інтернеті люди також помиляються або навмистно пишуть неправду, щоб дорожче продати тим, хто на цьому не розуміється.
Answers: 1
Answers: 1
26.10.2024
Давайте розставимо все по місцях і ви все зрозумієте.
1. Латунна ручка кришки кріпиться гайкою. До ХХ ст. такого кріплення не було.
2. Який "грузинський" стиль у торгової марки з Європи?
3. Защіпка-фіксатор. Такий вид фіксатора запатентований у першій половині ХХ ст.
4. Пластиковий буфер під кришкою теж з 1800-их років?

Вердикт: вашому предмету не більше 50 років. На рахунок "спецівниці" я маю сумнів, але поки що довести не можу, бо раніше таку форму не бачив. Можливе, ще шкатулка для гудзиків та швейних приналежностей.
Want to add a message?
To participate in the discussion, please log in.
SearchClose
Cookies
We use essential cookies for the proper functioning of the website and additional ones to make interaction with the site as convenient as possible. It helps us personalize your user experience as well as obtain analytical information to improve the service. If you agree to accept all cookies, click "Accept all"; if not, click "Only essential". To learn more, view the Cookie Policy.